Spara 15 % på alla ridbyxor och ridtights från Horze och B Vertigo!
Spara nu
Bästa Pris

Cavalor Hoof Aid, 800 g

kr 409,00
1Kg = kr 511,25
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Cavalor Hoof Aid, 800 g
kr 409,00
1Kg = kr 511,25
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cavalor Hoof Aid, 800 g
Beskrivning

Beskrivning

En hög dos av biotin och andra ämnen för att stärka hovkvaliteten.

Användingsområde

Cavalor Hoof Aid är ett näringsmässigt verktyg för att stärka och upprätthålla hovkvaliteten. Vi rekommenderar Cavalor Hoof Ais Special för hästar med riktgt dålig hovkvalitet.

Produktsammansättning och säkerhet

Tack vare sin unika sammansättning ger Cavalor Hoof Aid relativt snabba resultat som varar. Förutom den höga dosen biotin består det även av vitaminerna A och D3 samt zink (som är viktiga för ordentlig växt och hovstruktur. Produkten innehåller även aminosyran metionin som också spelar en viktig roll i hovens växtprocess.

Dosering

Ponnyer, fritidshästar och tävlingshästar: 30 g/dag. Ges till hästen under period på minst två månader (effekten byggs upp gradvis). Maximal dos per djur per dag: 100 g.

Förpackning

Burk innehållande 0.8 g.

FAQ

Bör man ge biotin för att förbättra hovkvaliteten? Biotin är ett viktigt näringsämne för hovens växt och kvalitet. Även näringsämnen som metionin, koppar, svavel, kalcium och A-vitamin är viktiga för hoven. Cavalor Hoof Aid innehåller ett brett spektrum av näringsämnen som stärker hovens växt och kvalitet.

Vad är skillnaden mellan Cavalor Hoof Aid och Cavalor Hoof Aid Special? Cavalor Hoof Aid har utvecklats för att stärka hovarna och främja hovväxten. I allvarligare fall av dålig hovkvalitet rekommenderas bruk av kosttillskottet Cavalor Hoof Aid Special. Cavalor Hoof Aid kan även ges för att upprätthålla hovkvaliteten.

Produkt-ID: 25414

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Lagts till i kundvagnen
Cavalor Hoof Aid, 800 g
Produkt-ID:
Totalbelopp:
Det finns endast produkter på lager. Du har redan produkt i din kundvagn. De återstående produkterna har lagts till i din kundvagn.