Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo*
Hämta koden

Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg

Produkt-ID: 25417

kr 849,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg
Beskrivning

Beskrivning

Stimulerar hovväxten och förbättrar hovarnas kvalitet.

Användningsområde

Cavalor Hoof Aid Special är ett kosttillskott avsett för att förbättra hovkvaliteten. En del hästar har så dålig kvalitet på hovarna att de behöver något mer än endast biotin. För dessa hästar har Cavalor utvecklat en särskild högkvalitativ blandning som återställer hovkvaliteten. Cavalor Hoof Aid Special används av professionella och specialister i kampen mot sköra och utslitna hovar, separerade hoväggar, stagnation av hovväxt och dålig hovkvalité.

Produktsammansättning och säkerhet

Cavalor Hoof Aid Special innehåller biotin och MSM. MSM är en mycket biotillgänglig svavelkälla. Svavel är en nödvändig ingrediens i keratin, som är en viktig beståndsdel i hovväggen. Cavalor Hoof Aid Special innehåller även vitaminerna A, D3, B2, B3 och C samt kolin, kalcium, fosfor, kelaterad koppar och zink. Dessutom innehåller Cavalor Hoof Aid Special aminosyror som är viktiga för hovväxten och kvaliteten. Cavalor Hoof Aid Special utvecklades särskilt för att innehålla ämnen som verkar positivt på näringsämnenas smältbarhet samt motståndsförmågan och flexibiliteten i bindväv.

Dosering

Cavalor Hoof Aid Special ges som kosttillskott normalt 50 -150 g/dag under en period på minst 1.5 månader.

Förpackning

Hink på 5 kg.

FAQ

Vad är fördelen med MSM i Cavalor Hoof Aid Special?

Hovväggen består av relativt stora mängder keratin. Svavel är en nödvändig beståndsdel i Keratin. MSM i sin tur är mycket rik på svavel.

Varför finns det mer biotin i Cavalor Hoof Aid än i Cavalor Hoof Aid Special?

Den dagliga mängden biotin är exakt den samma i båda produkter. Den dagliga dosen i Cavalor Hoof Aid är 30 g per dag (på grund av att biotinkoncentrationen är mycket högre) medan den för Cavalor Hoof Aid Special ligger på 135 g per dag.

Hur lång tid tar det innan man ser resultat av Cavalor Hoof Aid Special?

Hovväxt är en långsam process. Därför syns inte resultaten förrän efter ca 6 veckor. Vi rekommenderar att man ger hästen Cavalor Hoof Aid Special under en period på 3-6 månader. I allvarliga fall måste man fortsätta även efter denna tidsperiod.

Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Knall produkt
1 Gillar

Supert produkt. Hesten reagerte på lukt og ville ikke spise maten men etter noen dager spiste hun og merket stor forbedring i manvekst og hov kvalitet ble veldig bra men en må ha tålmodighet for resultatet kom ikke før etter 6 mnd men da måtte jg klippe manen 6-7 cm annen hver mnd

Sheila Ellis
0 Gillar

Since I started feeding Cavalor, I have taken a second off my time and am improving with every run. My horses are in great shape and have shiny coats and good feet.

0 Gillar

6 av 6 hester på stallen nektet å spise maten sin med dette i, det har en sterk syntetisk lukt og til og med to av de som er ekstremt matvrak stod bare å vred leppa og nektet å smake.. Shettisen tok en smak og stod deretter og "spyttet".. Når 100% av hestene i stallen nekter å nærme seg foret sitt, så er det noe galt med lukten på det... Kan ikke si noe om kvalitet eller om det fungerer da vi ikke får de til å spise..

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.