Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg

Produkt-ID: 25417

kr 889,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg
kr 889,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze stallhink med lock
kr 79,00
Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg
Beskrivning

Beskrivning

Stimulerar hovväxten och förbättrar hovarnas kvalitet.

Användningsområde

Cavalor Hoof Aid Special är ett kosttillskott avsett för att förbättra hovkvaliteten. En del hästar har så dålig kvalitet på hovarna att de behöver något mer än endast biotin. För dessa hästar har Cavalor utvecklat en särskild högkvalitativ blandning som återställer hovkvaliteten. Cavalor Hoof Aid Special används av professionella och specialister i kampen mot sköra och utslitna hovar, separerade hoväggar, stagnation av hovväxt och dålig hovkvalité.

Produktsammansättning och säkerhet

Cavalor Hoof Aid Special innehåller biotin och MSM. MSM är en mycket biotillgänglig svavelkälla. Svavel är en nödvändig ingrediens i keratin, som är en viktig beståndsdel i hovväggen. Cavalor Hoof Aid Special innehåller även vitaminerna A, D3, B2, B3 och C samt kolin, kalcium, fosfor, kelaterad koppar och zink. Dessutom innehåller Cavalor Hoof Aid Special aminosyror som är viktiga för hovväxten och kvaliteten. Cavalor Hoof Aid Special utvecklades särskilt för att innehålla ämnen som verkar positivt på näringsämnenas smältbarhet samt motståndsförmågan och flexibiliteten i bindväv.

Dosering

Cavalor Hoof Aid Special ges som kosttillskott normalt 50 -150 g/dag under en period på minst 1.5 månader.

Förpackning

Hink på 5 kg.

FAQ

Vad är fördelen med MSM i Cavalor Hoof Aid Special?

Hovväggen består av relativt stora mängder keratin. Svavel är en nödvändig beståndsdel i Keratin. MSM i sin tur är mycket rik på svavel.

Varför finns det mer biotin i Cavalor Hoof Aid än i Cavalor Hoof Aid Special?

Den dagliga mängden biotin är exakt den samma i båda produkter. Den dagliga dosen i Cavalor Hoof Aid är 30 g per dag (på grund av att biotinkoncentrationen är mycket högre) medan den för Cavalor Hoof Aid Special ligger på 135 g per dag.

Hur lång tid tar det innan man ser resultat av Cavalor Hoof Aid Special?

Hovväxt är en långsam process. Därför syns inte resultaten förrän efter ca 6 veckor. Vi rekommenderar att man ger hästen Cavalor Hoof Aid Special under en period på 3-6 månader. I allvarliga fall måste man fortsätta även efter denna tidsperiod.

Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Hof
0 Gillar

En riktigt högkvalitativ produkt och ponnyn gillar att äta den, doften är himmelsk underbar.

Pop-produkt
1 Gillar

Fantastisk produkt. Hästen reagerade på lukt och ville inte äta maten men efter några dagar åt hon och märkte stor förbättring av människans tillväxt och hovkvalitet blev mycket bra men man måste ha tålamod för resultatet kom inte förrän efter 6 månader men då var jag tvungen att skära manen 6-7 cm varannan månad

0 Gillar

6 av 6 hästar på stallen vägrade att äta sin mat med detta in, det har en stark syntetisk lukt och till och med två av de som är extremt mat förstörda bara vrider läpparna och vägrade smaka ... Shettisen tog en smak och stod sedan och "spotta" .. När 100% av hästar i stallen vägrar att närma sig sitt foder, så är det något fel med lukten på det ... Kan inte säga något om kvalitet eller om det fungerar eftersom vi inte får dem att äta ..

Sheila Ellis
0 Gillar

Since I started feeding Cavalor, I have taken a second off my time and am improving with every run. My horses are in great shape and have shiny coats and good feet.

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.