« Tillbaka / Varumärken / Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear Velvet Active hundsele

599,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Bästa Pris
Bästa Pris
Vi firar med dig - 21 år med Horze!
Spara 21% på varumärket Horze &
Få 11% rabatt på nästan alla andra varumärken

+Var 21:a beställning gratis!
Kopiera koden: B-DAY
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Varje 21:a order vinner - maximalt återbetalningsbelopp är 2000 SEK. Mellanskillnader betalas inte ut. Alla inköp i Horze-appen eller onlinebutiken kommer att delta i tävlingen. Kundtjänst kommer att kontakta vinnarna efter kampanjens slut den 28/04/2024. Priserna kan inte överlåtas, återbetalas eller bytas ut mot kontanter eller andra priser.
Färg: Beige
Beige Kentucky Horsewear Velvet Active hundsele
Black Kentucky Horsewear Velvet Active hundsele
DB/AB Kentucky Horsewear Velvet Active hundsele
OR/B Kentucky Horsewear Velvet Active hundsele
Dark Red Kentucky Horsewear Velvet Active hundsele
One size
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Vad är unikt Hundselen Active Velvet är designad för maximal användbarhet. Tack vare sammetsförstärkningarna fördelas trycket bättre över hundens bröstkorg. Därför är selen idealisk för långa vandringar och för att springa, men även för hundar med nack- och ryggproblem. Selen har 2 spännen för att stänga selen, så att du inte behöver lyfta på hundens ben för att sätta på den. Selen finns i flera färger för att passa alla olika typer av hundar. Tyger & material Selens bas består av en stark nylon som är mycket motståndskraftig mot revor och slitage. Sammetförstärkningarna är extremt mjuka och därför bekväma att ha på sig. Detta förhindrar att den skaver pälsen och fördelar trycket jämnt över hundens bröstkorg. För en extra dämpande effekt är sammetsstoppningen försedd med ett skumlager. De 2 spännena är mycket starka och hållbara för att garantera din hunds säkerhet. Form & storlek Selen kan justeras i nacken och på magen, så att du kan anpassa passformen så att den blir så säker och bekväm som möjligt för din hund. På grund av de två spännena vid magen behöver du bara ta selen över hundens huvud.

Egenskaper:

  • Utformad för maximal användbarhet
  • Trycket delas bättre tack vare sammet vadderingen
  • Lätt att ta av och på din hund
  • 2 spännen för att stänga selen
  • Justerbar på 3 ställen

Tvättråd:

För att tvätta selen, lägg den helt enkelt i en tvättpåse och tvätta den sedan i 30 grader. Se till att stänga alla spännena. Lägg inte selen i torktumlaren.

Produkt-ID: 337285

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: