« Tillbaka / Varumärken / Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear Kentucky Dogwear mjukt veganskt läderhalsband

599,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Bästa Pris
Bästa Pris
Vi firar med dig - 21 år med Horze!
Spara 21% på varumärket Horze &
Få 11% rabatt på nästan alla andra varumärken

+Var 21:a beställning gratis!
Kopiera koden: B-DAY
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Varje 21:a order vinner - maximalt återbetalningsbelopp är 2000 SEK. Mellanskillnader betalas inte ut. Alla inköp i Horze-appen eller onlinebutiken kommer att delta i tävlingen. Kundtjänst kommer att kontakta vinnarna efter kampanjens slut den 28/04/2024. Priserna kan inte överlåtas, återbetalas eller bytas ut mot kontanter eller andra priser.
Färg: Red/Beige
Red/Beige Kentucky Dogwear mjukt veganskt läderhalsband
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Vad är unikt Ett veganskt och miljövänligt hundhalsband som ser snyggt ut på alla hundar. Hundhalsbandet i mjukt veganskt läder kan kombineras med det matchande kopplet för att fullborda looken. Tyger & material Det veganska lädret är extremt mjukt och väldigt smidigt. Tack vare sin mjukhet är materialet perfekt för hundar som är känsliga för skav. Det lätta veganska lädret är mycket bekvämt att ha på sig. Beslagen på hundhalsbandet är i en guldpläterad mässing. Form & storlek Hundhalsbandet finns i olika storlekar och färger. För att få den perfekta storleken för din hund är det bäst att mäta omkretsen på din hunds hals. Du kan också mäta din hunds nuvarande halsband om den har rätt storlek. Jämför sedan måtten med vår storleksguide nedan.

Egenskaper:

  • Veganskt läder
  • Mjukt material
  • Lättvikt och bekväm att ha på sig
  • Guld spänne
  • Enkel rengöring

Teknisk beskrivning:

L-XL.

Tvättråd:

Hundhalsbandet i mjukt veganskt läder är mycket lätt att rengöra. Använd bara en våt trasa och ett milt rengöringsmedel för att rengöra smutsiga fläckar.

Produkt-ID: 337999

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: