JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Back on Track hundtäcke (size 21-40)

Produkt-ID: D2021

kr 560,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track hundtäcke (size 21-40)
Välj storlek Storleksguide
Back on Track hundtäcke (size 21-40)
kr 560,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track hundtäcke (size 21-40)
Beskrivning

Beskrivning

Yttertyget är sytt i vattentätt polyester med en hög andningskapacitet. Storleken kan justeras vid manken och framtill för optimal passform. Storlek 37 till 86 har dubbla bogveck för större rörselsefrihet i passformen. Den har elastiska och justerbara bensnören bak, hål vid nacken för kopplet, öppning med dragkedja för svansen och reflexer på sidorna.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Tillbaka på TRack hundrock
0 Gillar

Tyvärr passar Back on Track hundrock inte alls på min hund. Hundar som bär upp sin stav kan inte bära denna kappa, det är också omöjligt att sätta stången genom hålet som tillhandahålls för det.

Storlek: Normal
Tillbaka på bana varp
0 Gillar

En hund med bra storlek, dimensionerna var korrekta och leveransen var snabb.

Storlek: Normal
0 Gillar

Trevligt att de passar perfekt, både för vår tyska herdehund och Jack Russel Terrier. Herdehundarna har dem i bilen när de ska träna, så musklerna är varma när de kommer ut på träningsplatsen. (där de inte är på) De får tillbaka dem när de är slut på träningen. Har sett och fått dem rekommenderad av träningskamrater. Rekommendera starkt

Storlek: Normal
1A päls för min hund
1 Gillar

Min Labrador-han (året runt vattenråttan) köpte denna kappa förra vintern. Särskilt om det är isigt och vått under den kalla säsongen, är han trasig och trött efter en lång dag i betet, kommer sedan i bilen och gillar att ta på sig pälsen. Cuddles ner och jag behöver inte oroa mig för att han kommer att svalna. För detta ändamål letade jag efter rätt del. De första gången har det varit lite konstigt, eftersom stången kommer igenom baköppningen (jag tycker att det är olyckligt att blixtlåset - som inte är ett måste och spåret kan hållas stängt av en dragkedja - direkt på staven) , Men det är inte en verklig nedskrivning. Jag tycker att den justerbara bukhakan är bra, vilket skyddar magområdet. Naturligtvis lägger jag min hund blötläggande våt blötläggning i pälsen, men en grundfuktighet absorberas väl av pälsen, den kan torka väl och framför allt inte svalna eller överhettas. Hemma torkar pälsen snabbt igen. Om han hoppar utanför i mörkret är reflektorerna bra. Jag kan starkt rekommendera hundrocken !!! Liksom med hästfiltar är det ofta en prövning att hitta den perfekta delen. Efter en massa försök bitade jag en gång i det sura äpplet - priset är ganska brant, men du kommer att kompenseras för god kvalitet och passform. Min rekommendation: ganska lite större än för kort beställning.

Storlek: Normal
Tillbaka på spår hundfilt
0 Gillar

Super filtar! Gjorde lite luddigt intryck när jag packade upp, MEN det motsatta är sant !! Är verkligen supermattor som definitivt är värda pengarna. Fin passform och trevligt tyg som förblir vackert även efter ofta tvätt. Alla 5 mina hundar har nu 2 Back on Track-filtar per hund. De rusar med dem på ängen och de förblir SUPER och de är inte mjuka pojkar! Också rörelsefriheten är SUPER också för t.ex. slut vid cykeln eller något. Jag har en storlek mindre än normalt för mina hundar. Men egentligen inte mer för oss !!

Storlek: Liten

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.