Köp mer, spara mer! Spara upp till 20 % på hela din order! *
Använd kod: SAVEMORE
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Back on Track nättäcke, hund

Produkt-ID: D4020

kr 448,00
kr 770,00
(Priset inkluderar moms)
Back on Track nättäcke, hund
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track nättäcke, hund
kr 448,00
kr 770,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Back on Track nättäcke, hund
kr 448,00
kr 770,00
Back on Track hundtäcke
kr 364,00
Back on Track nättäcke, hund

Beskrivning

Nättäcket är lätt och smidigt med en underbar passform. Yttertyget består av ett tunt nät för maximal fukttransport. Det kan med fördel användas under andra täcken. Storleken kan justeras vid manken och framtill för optimal passform. Storlek 37 till 86 har dubbla bogveck för större rörelsefrihet i passformen. Den har elastiska och justerbara bensnören bak, hål vid nacken för kopplet, öppning med dragkedja för svansen och reflexer på sidorna.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (9)

Genomsnittligt betyg

4.1
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!