Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Back on Track nättäcke, hund

Produkt-ID: D4020

kr 770,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track nättäcke, hund
kr 770,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track nättäcke, hund
Beskrivning

Beskrivning

Nättäcket är lätt och smidigt med en underbar passform. Yttertyget består av ett tunt nät för maximal fukttransport. Det kan med fördel användas under andra täcken. Storleken kan justeras vid manken och framtill för optimal passform. Storlek 37 till 86 har dubbla bogveck för större rörelsefrihet i passformen. Den har elastiska och justerbara bensnören bak, hål vid nacken för kopplet, öppning med dragkedja för svansen och reflexer på sidorna.


Genomsnittligt betyg
4.1
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Bra och lätt varp som hunden ska röra sig med. Har lett till muskel- och ledvärk.

Bra köp
0 Gillar

Min hund sover riktigt tungt när han får det här inuti. Samtidigt tycker jag att kvaliteten är god och hållbar. Är verkligen glad att jag köpte det här nätdäcket till honom :-) Min häst och jag själv har lite BoT i förväg. Men det är verkligen irriterande att det finns två "kilar" för "bättre passform" framför - de är ganska irriterande för hunden eftersom de fyller en del och kopplarna är ganska styva i den. Det gör det också irriterande för hunden om till exempel. vill ha det under ett vinterdäck, vilket var verkligen anledningen till att jag köpte det. Därför bara tre stjärnor för "General" eftersom det borde vara bättre för ett däck till det här priset. Samtidigt, bara vara medveten om att den är väldigt stor i storlek, såvida du inte vill ha svansen upp genom den - då är den bara lite stor, men jag skulle råda mot detta eftersom det inte är väldigt läckert :-) "För dyrt" kryssas av eftersom priset här är för dyrt jämfört med om jag hade köpt det någon annanstans såvida de inte erbjuds.

Tillbaka på banans hundtepp
0 Gillar

Håller musklerna varma på sommaren efter simturer. På vintern har en hund med artrit stannat vattnigare när han bär en varp på natten. Det enda problemet med frost är varpens elektricitet.

Mycket trevligt filt!
0 Gillar

Jag köpte detta Mesh-filt för min hund förra året. Jag har inkluderat storleken som anges. Den passar bra och kan sedan tillverkas med sladd. Min hund gillade det omedelbart. Jag började bygga upp i timmarna som anges. Så fort jag tar filten kommer min hund springande, tydligen ger han henne en trevlig känsla. Jag märker att hon efter ett träningspass, när hon har bära en filt, nu fungerar bättre och återhämtar sig. Hunden torkar också fint under henne när hon är våt.

trevlig
0 Gillar

Däcket är justerbart vid bröstet och över ryggen så att det inte hämmar pucken när man går. Den stora nackdelen är att däcket täcker rumpan. Den stora nackdelen är att däcket täcker skinkorna på ett sådant sätt att det bara blir kliniskt när han går på badrummet. Otroligt tråkigt och obekvämt. Prata med flera som säger att de har sytt upp bakom så att det inte ska vara så mycket kliniskt.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.