SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Back on Track taxtäcke

Produkt-ID: D2025

kr 659,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track taxtäcke
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track taxtäcke
kr 659,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track taxtäcke
Beskrivning

Beskrivning

The Back on Track® taxtäcke liknar standardtäcket men är anpassat för hundraser med lång kropp och korta ben. Skyddar de viktiga muskelgrupperna samt den känsliga buken. Detta täcke är vattenavvisande med andasfunktion och polyesterskal samt foder med den revolutionära Welltex™-textilen infuserad med keramer som hjälper hunden att hålla värmen utan att överhettas. Med töjbara bensnören, hål i nacken för kopplet, reflexer på båda sidor och justerbar vid bog och manke.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

stor
0 Gillar

Ofta går jag "steg" med min Dwarf Dachshund under alla väderförhållanden. Med steg menar jag; med min mobilitetsscooter. Min tax har lärt mig att gå löst och i koppel bredvid mobilitetsscooter. Eftersom jag måste köra långt några gånger i veckan (alla säsonger) har jag köpt Back-track Dachshund-filten för att hålla min moppie varm och torr. Naturligtvis driver han också stora bitar. De Deken går hela vägen mellan frambenen, till slutet av bröstet. Stängningen är därför något mer bak. Idealisk för taxar eftersom dessa filtar är lite längre än andra filtar. Om du är osäker på storleken? Beställ sedan bara två storlekar och skicka tillbaka en efter montering.

Storlek: Normal
Back On Track Dachshund Warp
0 Gillar

Den överlägset bästa hundvänliga varpen. Hunden verkar också gilla den :)

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.