SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu
-10%

Bucas Freedom hundtäcke, 300 g, 50-75

Produkt-ID: 300440

kr 377,10
kr 419,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Bucas Freedom hundtäcke, 300 g, 50-75
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Bucas Freedom hundtäcke, 300 g, 50-75
kr 377,10
kr 419,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Bucas Freedom hundtäcke, 300 g, 50-75
Beskrivning

Beskrivning

Bucas Freedom hundtäcken ger nu din hund samma Bucas-skydd som hästen har. Dessa hundtäcken har vattentätt RipStop-skal som andas med reflekterande ränder bak på sidorna. Det justerbara magskyddet håller din hund torr och ren på undersidan medan de töjbara remmarna bak hjälper till att hålla täcket på plats. Den breda halsen är perfekt för alla former och storlekar med öppning för kopplet på kragen.Freedom hundtäcke finns som lätt med 50 g stoppning och som extra tjockt med 300 g stoppning. Freedom hundtäcke är väldesignat och lättanvänt för din hunds välbefinnande så att du slipper att oroa dig!


Egenskaper:


  • Vattentätt skal med andasfunktion
  • RipStop-skal
  • Silk-Feel foder med andasfunktion
  • Finns med 50 g och 300 g stoppning
  • Justerbar och säker bukgjord
  • Töjbara bensnören bak

Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Vackert och solid täcker mycket typisk häst
0 Gillar

Det är ett skydd av god kvalitet och förnekar inte sitt ursprung (tillverkare av hästar). Naturligtvis är den designad för hundar med ett skydd som går ner mellan frambenen och vars grepp går upp på vardera sidan av revbenet för att gå samman och stänga med en hård plastklämma på toppen av baksidan av djur. Den är justerbar, perfekt och flyter inte. Jag beställde en storlek 70 cm till min labrador som är en renrasig mycket kraftfull fysiskt. Justeringsnivån runt kroppen är exakt vad han behövde (det är 87 cm bröstkorg). Det kan verka lite långt på ryggen (det händer honom bakom skinkorna, i början av svansen) men åtminstone på det sättet är det perfekt täckt av väldigt dåligt väder under promenader.

Storlek: Stor

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.