Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Eskadron Hundtäcke, Nylon

Produkt-ID: D2017

kr 279,00
(Priset inkluderar moms)
Eskadron Hundtäcke, Nylon
Välj storlek Storleksguide
Eskadron Hundtäcke, Nylon
kr 279,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Eskadron Hundtäcke, Nylon
Beskrivning

Beskrivning

Hundjacka med fuskpäls på huvan. Skyddar människans och hästens trogne följeslagare mot vind, regn och snö. Extra bröst- och magstycken som justeras separat med kardborrefästen.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fin jacka men tält
0 Gillar

Jackan är väldigt vacker och annars en bra storlek, men när du lägger magklaffen runt klaffen och hundens mage är cirka 10 cm tom. Detta är en normal vikt och stor tysk herdehund. Jag antar att jag måste flytta snäpparna själv för att få jackan att passa. Det skulle vara trevligt att veta vilken hund som passar dig.

Storlek: Stor

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.