Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Jacson Hundtäcke Sp Adele, 20-60cm

Produkt-ID: 321782

kr 219,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 6 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Jacson Hundtäcke Sp Adele, 20-60cm
Beskrivning

Beskrivning

Hundtäcke i mjuk softpile. Kardborreband fram och under magen. 280gsm 100% polyester. Maskintvätt 40 grader med liknande färger. Stäng kardborrebanden innan du tvättar täcket.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fin fleece-stiljacka
0 Gillar

Läckra "pyjamas" för de kalla dagarna. Snyggt färdig, ser också väldigt fint ut i sin helhet. Bra passform. Fina breda kardborrstängningar som stänger bra. Justerbart bröst och buk. Trevligt köp som jag inte har ångrat. Allt till ett överkomligt pris.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.