Köp hundkläder & hundtäcken nu | horze.se
En bra outfit börjar med skorna
25 % rabatt på ridstövlar från Horze
+ Mer ridstövlar till reducerat pris från toppmärken
Hundkläder/Hundtäcken

Hundkläder/Hundtäcken

Hundkläder visar hundens stil med många orginella valmöjligheter. Hundkläder ger en touch av stil samtidigt som de skyddar mot kyla. Kappor för hundar visar upp din hund med stil och finns i många olika utföranden. Hundtäcken är praktiska och funktionella när det är kallt och ger din hund en trendig look.
76 artiklar
Köp Hundkläder/Hundtäcken från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Hundkläder ger dig möjligheten att klä din hund i stil 

Det finns hundkläder i alla möjliga stilar och textiler för att passa allas smak och budget. Hundjackor och hundtäcken från Horze är designade med kvalitetsmaterial och passar din favoritras, oavsett om det handlar om chihuahua eller labrador. Mjuk fleece och slitstarka kantmaterial och detaljer ger din hund värme och välbefinnande, samtidigt som din vän blir helt bedårande. Klä din valp för att matcha dina egna kläder eller i dina favoritfärger. Matcha hundkläderna med dina kläder eller stallets färger.

Hundtäcken ger extra värme under vinterpromenader 

Hundtäcken i fleece eller kanvas håller hundens kroppstemperatur under de kalla promenaderna på vintern. Moderiktiga färger och stilar i kombination med kvalitetstextiler och designer gör Horze-hundtäcken till det perfekta valet för din favoritvalp. Hundtäcken i mjuka material med knäppningar och spännen som påminner om våra hästtäcken och ger hunden ett ultimat skydd mot vinterns värsta väder.