Spara 18% på en valfri artikel *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Hundkläder/Hundtäcken

Hundkläder/Hundtäcken

Hundkläder visar hundens stil med många orginella valmöjligheter. Hundkläder ger en touch av stil samtidigt som de skyddar mot kyla.
63 artiklar

Hundkläder ger dig möjligheten att klä din hund i stil och göra ett modeutlåtande.

Det finns hundkläder i alla möjliga stilar och textiler för att passa allas smak och budget. Hundjackor och hundtäcken från Horze är designade med kvalitetsmaterial och passar din favoritras, oavsett om det handlar om chihuahua eller labrador. Mjuk fleece och slitstarka kantmaterial och detaljer ger din hund värme och välbefinnande, samtidigt som din vän blir helt bedårande. Klä din valp för att matcha dina egna kläder eller i dina favoritfärger. Matcha hundkläderna med dina kläder eller stallets färger.

Hundjackor ger extra värme för resor ner på stan på kalla vinterdagar.

Hundtäcken i fleece eller kanvas håller hundens kroppstemperatur under de kalla promenaderna på vintern. Moderiktiga färger och stilar i kombination med kvalitetstextiler och designer gör Horze-hundtäcken till det perfekta valet för din favoritvalp. Hundtäcken i mjuka material med knäppningar och spännen som påminner om våra hästtäcken ger hunden ett ultimat skydd mot vinterns värsta väder.