Spara 15 % på alla schabrak från Horze och B Vertigo*
Spara nu

Beeztees Sumo Mini Fit Bone

Produkt-ID: 306888

kr 89,95
(Priset inkluderar moms)
Beeztees Sumo Mini Fit Bone
Välj storlek Storleksguide
Beeztees Sumo Mini Fit Bone
kr 89,95
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Beeztees Sumo Mini Fit Bone

Beskrivning

Beeztees Sumo Fit Bone är en hundleksak av naturligt gummi. Med Sumo Fit Bone kan du lära din valp eller lilla hund att apportera, vilket inte bara gör av med massor av energi, utan även stärker förhållandet mellan ägare och husdjur. Leksaken har ett kraftigt flossrep som kan användas till kamplekar eller till att kasta iväg Sumo Fit Bone med. Flossrepet har även en rengörande effekt på tänderna. Storlek: 4,5 x 4,5 x 11 cm.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.