FLASH SALE! Spara 100 kr på hela din order *
Använd kod: FLASHSALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Jolly Ball Romp-Roll, 15 cm

Produkt-ID: 50617

kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Jolly Ball Romp-Roll, 15 cm
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Jolly Ball Romp-Roll, 15 cm
kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Jolly Ball Romp-Roll, 15 cm

Beskrivning

En utmärkt leksak som inte tappar luften.Denna boll-på-ett-rep kan kastas, sparkas, bäras och dras i. Repet kan dras fram och tillbaka genom bollen, men aldrig ut.Romp-n-Roll kan flyta och är gjord för att tåla extra mycket så att leken kan fortsätta och fortsätta.Romp-n-Roll är säker för alla.Med en god doft.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (1)

Genomsnittligt betyg

5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!