Köp Hundsnacks online till ett förmånligt pris | horze.se
Säkerheten först!
30 % rabatt på Horze ridhjälmar och säkerhetsvästar
Hundsnacks

Hundsnacks

Hundgodis är den perfekta träningshjälpen för din väluppfostrade valp. Visa hunden din uppskattning och belöna den för god uppförsel.
33 artiklar
Köp Hundsnacks från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Hundgodis är praktiska att ha som träningshjälp och belöning för ett välutfört arbete.

Horze har hundgodis i alla möjliga smaker och storlekar för att passa din hund perfekt. De naturliga smakerna uppskattas och gör träning och inlärning roligare. En belöning i form av ett hundgodis är en hjälp för att förstärka ett önskat beteende under träning. En liten godbit kan upprätthålla hundens positiva attityd och göra träningen framgångsrik för hundar i alla åldrar.

Hundgodis kan även ges som ett gott mellanmål.

Hundgodis är ett enkelt sätt att visa glädje och kärlek på mellan måltiderna eller för att få din hund att utföra en uppgift. Ge hunden en godbit innan du åker till jobbet för att visa din kärlek eller kasta in en godis i buren när det är dags att gå in i den. Hundgodis från Horze är ett sunt sätt att ge ett lätt mellanmål, utan att göra hunden för mätt eller överviktig. Hundgodis i passande mängd hindrar hunden från att gå upp i vikt genom att erbjuda ett hälsosamt alternativ till människornas mat och matrester.