« Tillbaka / Teman / Hundtillbehör / Hundtäcken & hundkläder

Back on Track Bark Allround Hundtäcke, 55-65cm

Från 769,00 kr
RRP: 999,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
( 1 )
Spara upp till 60 % på vår- och sommarvaror
+ EXTRA 19 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % rabatt på andra märken
Kopiera koden: SUN-DEAL
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 22.07.2024.
Färg: Grey
Grey Back on Track Bark Allround Hundtäcke, 55-65cm
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Bark har en helt ny typ av design som ger bästa möjliga rörelsefrihet för frambenen. Täcket är designad för hundar med högt placerad svans, och längden kan därför justeras vid behov med en elastisk dragsko ovanför svansen. Hundtäcket har ett mjukt och elastiskt yttertyg med vatten- och vindavvisande egenskaper och god andningsförmåga. Den välformade kragen har dragsko för att förhindra att regn och snö kommer in. Insidan är fodrad med Iontex®-teknik för att stimulera blodcirkulationen, vilket kan hjälpa hunden att upprätthålla en optimal kroppstemperatur och hålla musklerna flexibla i alla väder. Bark har en bekväm och nära passform över bröstet, med en snabb och enkel knäppning på bröstet med ett spänne på ryggen. Kardborrebandsknäppning på sidorna gör att den sitter stadigt på plats utan att vrida sig. Täcket har reflexdetaljer och logotyp för extra säkerhet i mörkret. Det finns praktiska öppningar för att fästa kopplet på ett halsband eller en sele. Bark är utformad för att passa till en normalbyggd till mer atletisk typ av hund.

Egenskaper:

  • Stor rörelsefrihet
  • Vatten- och vindavvisande
  • Andasfunktion
  • Iontex®-teknik

Teknisk beskrivning:

Tyg: 95% polyester, 5% elastan. Fyllning: 100% TPU. Foder 1: 100% polyester med IONTEX®-teknik. Foder 2: 85% polyester, 15% elastan med IONTEX® -teknik.

Produkt-ID: 335308

Läs recensioner:

Färg: