Köp Diopet MSM Pure Hund, 150g | horze.se

MSM Pure Hund, 150g

kr 249,00
Priset inkluderar moms
Upp till 20% Rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 600kr och få 10% rabatt. Köp för 900kr och få 20% rabatt. Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.05.2021.
Partnerprodukt
Beräkna 5 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Diopet MSM Pure Hund, 150g
Beskrivning

Beskrivning

MSM Pure är viktigt för den endogena produktionen av ledbrosk, senor, skelett, muskler, bindväv och päls.
Orkelösa djur som visar symtom på förslitningsskador kan bli piggare, få ökad energi, bli mer smidiga och rörliga.
Individer som tränar hårt eller utsätts för påfrestningar på annat sätt, kan få lättare att återhämta sig och reparera förslitningar med ett extra tillskott av MSM.
MSM är kroppens egna källa till svavel som är avgörande för våra cellers förmåga till utbyte av näringsämnen och slaggprodukter via blodomloppet.
När MSM-brist inträffar försämras den processen och djuret får en lägre mjölksyratröskel och minskad prestationsförmåga som ett resultat.
Aktiva individer förbrukar mer av alla näringsämnen av och vid hög fysisk aktivitet utvecklas musklerna och den ökade cellproduktionen behöver en större tillgång till svavel.
MSM är en väsentlig del av all cellbildning och är dessutom en viktig del i vår produktion av aminosyror, enzymer och hormoner.
Organiskt svavel finns i alla celler i våra kroppar och är en mycket viktig komponent för den väl fungerande maskinen som är vår kropp.


Egenskaper:


  • Motverkar förslitningar
  • Snabbare återhämtning
  • Kroppseget svavel
  • Bättre prestationsförmåga

Teknisk beskrivning:


Råprotein 0%, Växttråd 0%, Råfett 0%, Råaska 35%, Svavel 34%.
Metylsulfonylmetan (MSM) 100%.


Produkt-ID: 321417

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning