Spara 15 % på alla schabrak från Horze och B Vertigo*
Spara nu

TrikemSport WorkingDog Energy Booster, 500 ml

Produkt-ID: 313629

kr 429,00
(Priset inkluderar moms)
TrikemSport WorkingDog Energy Booster, 500 ml
Välj storlek Storleksguide
TrikemSport WorkingDog Energy Booster, 500 ml
kr 429,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
TrikemSport WorkingDog Energy Booster, 500 ml

Beskrivning

En kraftfull energibooster med MCT-olja som snabbt förser musklerna med koncentrerad energi. Hydrolyseras helt i tarmen och lagras i musklerna för direkt omvandling till energi. Formulerad med CLA som boostar fettförbränningen och ytterligare bidrar till att öka prestation och uthållighet vid fysisk ansträngning.
MCT olja är medellånga fettsyror från exklusiva oljor. Dessa metaboliseras effektivare än traditionella oljor i kroppen och har blivit en självklar och högt uppskattad energikälla för högpresterande atleter.
CLA är en fettförbrännare som katalyserar omvandlingen av lagrat fett till lättillgänglig energi. Förutom den gynnsamma effekten av att boosta energi har man i forskningsstudier visat att CLA medverkar till att producera de fettsyror som är näring för hjärnan och stimulerar därmed inlärning och minne.


Teknisk beskrivning:


INNEHÅLL per 10 ml: CLA* - 500 mg, MCT-olja - 900 mg. Formulerad i rapsolja.*/ Conjugated Linoleic Acid.


Användning:


Ges som koncentrerat energitillskott under 1 vecka före maximal prestation. Bygger upp kraftfullenergireserv.Om Energy Booster används under längre perioder, som t.ex jaktsäsong eller tävlingsperiod, bör man vara extra uppmärksam på hundens hull. Dosering: Dagligen10 ml/10 kg kroppsvikt 1 vecka före planerad maxprestation. Dubbel dos aktivitetsdagen samt dagen före.Bör ej överdoseras med större avvikelse från rekommenderad dosering.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.