Köp TrikemSport WorkingDog Energy Booster, 500 ml | horze.se

Trikem Dog TrikemSport WorkingDog Energy Booster, 500 ml

kr 359,00
Priset inkluderar moms
15 % rabatt på din beställning
Kopiera koden: HAPPY15
500 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 29.07.2021.
Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 4 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur

Beskrivning

En kraftfull energibooster med MCT-olja som snabbt förser musklerna med koncentrerad energi. Hydrolyseras helt i tarmen och lagras i musklerna för direkt omvandling till energi. Formulerad med CLA som boostar fettförbränningen och ytterligare bidrar till att öka prestation och uthållighet vid fysisk ansträngning.
MCT olja är medellånga fettsyror från exklusiva oljor. Dessa metaboliseras effektivare än traditionella oljor i kroppen och har blivit en självklar och högt uppskattad energikälla för högpresterande atleter.
CLA är en fettförbrännare som katalyserar omvandlingen av lagrat fett till lättillgänglig energi. Förutom den gynnsamma effekten av att boosta energi har man i forskningsstudier visat att CLA medverkar till att producera de fettsyror som är näring för hjärnan och stimulerar därmed inlärning och minne.


Teknisk beskrivning:


INNEHÅLL per 10 ml: CLA* - 500 mg, MCT-olja - 900 mg. Formulerad i rapsolja.*/ Conjugated Linoleic Acid.


Användning:


Ges som koncentrerat energitillskott under 1 vecka före maximal prestation. Bygger upp kraftfullenergireserv.Om Energy Booster används under längre perioder, som t.ex jaktsäsong eller tävlingsperiod, bör man vara extra uppmärksam på hundens hull. Dosering: Dagligen10 ml/10 kg kroppsvikt 1 vecka före planerad maxprestation. Dubbel dos aktivitetsdagen samt dagen före.Bör ej överdoseras med större avvikelse från rekommenderad dosering.


Produkt-ID: 313629

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

TrikemSport WorkingDog Energy Booster, 500 ml