Spara 15 % på alla schabrak från Horze och B Vertigo*
Spara nu

TrikemSport WorkingDog Max Activity+, 1000 g

Produkt-ID: 313632

kr 409,00
(Priset inkluderar moms)
TrikemSport WorkingDog Max Activity+, 1000 g
Välj storlek Storleksguide
TrikemSport WorkingDog Max Activity+, 1000 g
kr 409,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
TrikemSport WorkingDog Max Activity+, 1000 g

Beskrivning

Hårt arbetande hundar har ofta i förhållande till prestation, en begränsad tillgång av näringsämnen via sedvanligt foder. Generellt kräver kroppen mer av alla näringsämnen - inte bara energi, fett och protein - vid träning och högre belastning. Brister på näringsämnen begränsar inte bara kroppens utveckling och prestation utan kan också långsiktigt vara en del av sjukdomsutveckling och skador.

En hårt arbetande hund behöver inte bara mer energigivande mat - utan framför allt mer av näringsämnen där brister påverkar kroppens funktioner.

MaxActivity tillför näringsämnen för den arbetande hundens leder, muskler och metabolism. Innehåller kollagen och makromineraler för leder och senor, jästkultur och lecitin som stödjer mage och tarm, MSM och E-vitamin som behövs för muskler samt vitaminer och micromineraler som underhåller allmäntillstånd och prestationsförmåga.

Formulerad i välsmakande och nyttig prebiotisk jästkultur som stabiliserar tarmkulturen och förbättrar näringsupptaget. Innehåller inget socker.


Teknisk beskrivning:


INNEHÅLL per 10 ml: Kollagen -2,3 g, Lecitin - 167 mg, Kalcium - 92 mg, Magnesium - 55 mg, Fosfor - 22,5 mg, Kisel - 8,3 mg,MSM - 333 mg, Vitamin B - 21 mg, Vitamin B12 - 83,3 mcg, E-vitamin - 41,5 mg, Folsyra - 4,2 mg, C-vitamin - 83,3 mg, Selen - 7,3 mcg, Järn - 125 mg, Koppar - 800 mcg, Bentonit, Drank, Kalciumkarbonat, Monokalciumfosfat.


Användning:


Ges inför och under perioder med krävande arbete till tjänstehundar, jakthundar och andra hårt arbetande hundar. Dosering: Dagligen 10 ml per 10 kg kroppsviktStrös över foder.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.