Spara 10 % på hästprodukter från Horze och B Vertigo*
Spara nu

TrikemSport WorkingDog Max Digestive, 600 g

Produkt-ID: 313634

kr 289,00
(Priset inkluderar moms)
TrikemSport WorkingDog Max Digestive, 600 g
Välj storlek Storleksguide
TrikemSport WorkingDog Max Digestive, 600 g
kr 289,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
TrikemSport WorkingDog Max Digestive, 600 g

Beskrivning

Lös eller hård avföring är allt vanligare bland hundar. Problemen är ofta foder- och/eller motionsrelaterade och kan vara svåra att rätta till när tarmkulturen har kommit i obalans. Avföringsproblem är en symtom på dålig tarmfunktion, vilket kan påverka näringsupptag och immunförsvar.

MaxDigestive innehåller prebiotisk jästkultur och en rad näringsämnen som stabiliserar och stödjer utvecklingen av en sund tarmkultur för optimalt näringsupptag och en frisk hund. Den rensar också ut toxiska bakterier och medverkar till en jämn, bra konsistens på avföringen.
Formulerad i välsmakande prebiotisk jästkultur som även tillför nyttiga näringsämnen.
MaxDigestive innehåller inget socker.


Teknisk beskrivning:


INNEHÅLL per 15 ml: Lecitin - 1000 mg, Kalcium - 500 mg, Jästskal - 1000 mg, Inulin - 1000 mg, Vitamin B1 - 50 mg, Loppfröskal - 1500 mg, Vitamin B12 - 100 mcg, Vitamin C - 100 mg, Drank, Bentonit, Kalciumkarbonat.


Användning:


Ges dagligen till hundar med återkommande avföringsproblem för att stödja utvecklingen av en sund tarmkultur och medverka till att rensa ut toxiska bakterier.MaxDigestive ges under längre period till normal avföring etablerats. Ju längre period hunden haft tarmstörningar desto längre tid tar det också att återställa en varaktigt god tarmkultur. Dosering: Dagligen 15 ml/20 kg kroppvikt.Strö över maten.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.