Köp TrikemSport WorkingDog Max Digestive, 600 g | horze.se

TrikemSport WorkingDog Max Digestive, 600 g

kr 319,00
Priset inkluderar moms
Spara 13% på hela din beställning
Kopiera koden: FLASHSALE
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 12.05.2021.
TrikemSport WorkingDog Max Digestive, 600 g
TrikemSport WorkingDog Max Digestive, 600 g
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 2 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
TrikemSport WorkingDog Max Digestive, 600 g
Beskrivning

Beskrivning

Lös eller hård avföring är allt vanligare bland hundar. Problemen är ofta foder- och/eller motionsrelaterade och kan vara svåra att rätta till när tarmkulturen har kommit i obalans. Avföringsproblem är en symtom på dålig tarmfunktion, vilket kan påverka näringsupptag och immunförsvar.

MaxDigestive innehåller prebiotisk jästkultur och en rad näringsämnen som stabiliserar och stödjer utvecklingen av en sund tarmkultur för optimalt näringsupptag och en frisk hund. Den rensar också ut toxiska bakterier och medverkar till en jämn, bra konsistens på avföringen.
Formulerad i välsmakande prebiotisk jästkultur som även tillför nyttiga näringsämnen.
MaxDigestive innehåller inget socker.


Teknisk beskrivning:


INNEHÅLL per 15 ml: Lecitin - 1000 mg, Kalcium - 500 mg, Jästskal - 1000 mg, Inulin - 1000 mg, Vitamin B1 - 50 mg, Loppfröskal - 1500 mg, Vitamin B12 - 100 mcg, Vitamin C - 100 mg, Drank, Bentonit, Kalciumkarbonat.


Användning:


Ges dagligen till hundar med återkommande avföringsproblem för att stödja utvecklingen av en sund tarmkultur och medverka till att rensa ut toxiska bakterier.MaxDigestive ges under längre period till normal avföring etablerats. Ju längre period hunden haft tarmstörningar desto längre tid tar det också att återställa en varaktigt god tarmkultur. Dosering: Dagligen 15 ml/20 kg kroppvikt.Strö över maten.


Produkt-ID: 313634

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
5 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning