SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Schockemöhle ridhuva Silent, ridhuva neopren SPORTS

Produkt-ID: 302006

kr 439,00
(Priset inkluderar moms)
Schockemöhle ridhuva Silent, ridhuva neopren SPORTS
Välj storlek Storleksguide
Schockemöhle ridhuva Silent, ridhuva neopren SPORTS
kr 439,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Schockemöhle ridhuva Silent, ridhuva neopren SPORTS
Beskrivning

Beskrivning

Ridhuva med matchande band och Schockemöhle Sports-logo på örat. Öronen är fodrade med neopren för hästar som är känsliga för buller.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fungerar bra med stark vind och buller!
0 Gillar

Jag har haft öronätet ett tag nu med min varna sto och jag är väldigt nöjd med det i rastlöst väder. Jag lägger det alltid på min häst så att det är mycket mindre besvärat av vinden och kan koncentrera mig lite bättre. Hon är mycket tystare när du kör.

Storlek: Normal
Stor huva för ljudkänslig häst!
0 Gillar

Huven är välbearbetad och passar ännu bredare. Storleken är lite mer normal (full går till den lilla x-full enden). Den håller också bra när man skakar på huvudet, även om det inte finns några fästen. Öronen är bredare än de långa och ger utmärkt ljudisolering. En fantastisk huva för en elektrisk och ljudkänslig häst! Jag har använt huven till ca 1,5 år vecka och har tvättat mycket - men villkoret är utmärkt, inte bobble vanumisia och texterna är fortfarande på plats. Jag rekommenderar!

Storlek: Stor

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.