Spara upp till 60 % på Horze, B Vertigo och fler! *
Spara nu

Zilco huvudskydd, lycra, ögonnät

kr 1.049,00
(Priset inkluderar moms)
Svart Zilco huvudskydd, lycra, ögonnät zilco
Zilco huvudskydd, lycra, ögonnät
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Zilco huvudskydd, lycra, ögonnät
kr 1.049,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Zilco huvudskydd, lycra, ögonnät
Beskrivning

Beskrivning

Huvudskydd, även kallade blinkers, begränsar hästens sikt mer eller mindre (beroende på om det är helstängt eller halvstängt) för att få hästen att fokusera på loppet istället för på allt som händer runt omkring dem. Zilcos töjbara huvudskydd består av spandex-/elastan-material med 4-vägsstretch. Huvudskyddet fästes med clips i nacken och med kardborrefästen för extra justering. Denna modell är försedd med ögonnät som, förutom skyddar ögonen mot smuts, även har en märkbart lugnande effekt på hästen. Ögonnäten är fastsydda i huvan och inkluderar halvstängda skyggläder som kan flyttas på eller avlägsnas vid behov.


Produkt-ID: 12743

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Lagts till i kundvagnen
Zilco huvudskydd, lycra, ögonnät
Produkt-ID:
Totalbelopp:
Det finns endast produkter på lager. Du har redan produkt i din kundvagn. De återstående produkterna har lagts till i din kundvagn.