Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Jodhpurs

Jodhpurs finns med eller utan snörning, i paddockstil och som pull-on eller med blixtlås för lätt hantering. Dessa ridstövlar kan användas med chaps eller jodhpurbyxor och är ett smart val för alla ryttare.

Filtrera Radera allt
Sortera
Märken
Färg
Storlek
Pris
Pris
Funktioner
Funktioner Radera allt
Användare
Användare Radera allt
105 artiklar

Jodhpurs är det perfekta valet för daglig ridning.

Välj bland det breda urvalet jodhpurs från Horze när formella ridstövlar inte behövs. Det olika stilarna innefattar traditionella pull-on jodhpurs eller jodhpurs med blixtlås fram eller bak för ännu enklare av- och påtagning. Dessa skor i kombination med shortchaps är perfekt för träningen eller ridlektionen och är helt utan störande snörning. Om du föredrar hoppstövelns utseende kan du alltid välja de klassiska ridskorna med snörning och blixtlås för enkel av- och påtagning. Traditionella ridskor med snörning ser också fantastiska ut och gör det möjligt att justera passformen över fotrygg och vrist.

Ridjodhpurs är ett smart val för barn och vuxna.

Kombinera våra klassiska jodhpurs med shortchaps och låt barnen se ut som sina tränare och förebilder. Jodhpurs är även ett utmärkt val för stallet eller ett besök på stan. Den låga skärningen på dessa mångsidiga skor kan kombineras med shortchaps för att se ut som ridstövlar men behålla skons komfort. Vilka stilar du än föredrar, med blixtlås, pull-on modeller eller med snörning, så har Horze ett perfekt par för dig.