JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Karlslund Iceland ridbyxor

Produkt-ID: 36006

kr 1.499,00
(Priset inkluderar moms)
Karlslund Iceland ridbyxor
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Karlslund Iceland ridbyxor
kr 1.499,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Karlslund Iceland ridbyxor
kr 1.499,00
Karlslund knästrumpor
kr 189,00
Karlslund Iceland ridbyxor
Beskrivning

Beskrivning

Snygga, helskodda och mycket töjbara ridbyxorUnisexmodell med standardlängd eller extra lång version. Extra stora blixtlåsfickor för smarttelefon eller liknande.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket bra byxor.
0 Gillar

Bra att bära och fin extra längd till en av 178 cm lång.

Storlek: Normal
Nya rasbyxor
1 Gillar

Super läcker kvalitet och passform. Jag köpte storlek 44 även om jag vanligtvis är storlek 42. Borde ha köpt 42 eftersom de är stora, till skillnad från andra "isländska byxor" som vanligtvis är ett till två nummer mindre.

Storlek: Normal
favorit~~POS=TRUNC knäbyxor
1 Gillar

Jag har redan mina andra byxor från den här modellen, för jag gillar att bära dem. Min första jag har gått cirka 3-5 gånger i veckan i ett år och hon ser fortfarande bra ut. Inte bleknat och inte deformerat. Jag skulle inte köpa ett annat märke längre!

Storlek: Normal
byxor
0 Gillar

Byxorna är vackra. Tyget är robust och passformen är utmärkt. Väl anpassad modell som är något mindre än normal storlek.

Storlek: Liten
Fantastiska byxor!
1 Gillar

Mycket högkvalitativt, väl passande byxor. Har vanligtvis 40-42 storlek. Storleken 42 passar perfekt. Lite grovt inuti, så kanske lite varmt för midsommar. Har redan vinterbyxorna i Karlslund, av vilka jag redan är väldigt upphetsad!

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.