Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Karlslund Iceland ridbyxor

Produkt-ID: 36006

kr 1.499,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Karlslund Iceland ridbyxor
Beskrivning

Beskrivning

Snygga, helskodda och mycket töjbara ridbyxorUnisexmodell med standardlängd eller extra lång version. Extra stora blixtlåsfickor för smarttelefon eller liknande.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Elegant och bekvämt
2 Gillar

En riktigt fin Riethose med fantastiska små detaljer (röd dragkedja med isländska hästar blixtlås). Vid knäna är de väldigt bekväma, sömmarna från trimningen går bekvämt längs knäna, jag tycker inte om det när sömmarna går över knäna. För sommaren är byxorna lite för varma, det är lite fluffigt inuti. Tyvärr kan jag inte säga något om kvaliteten efter längre slitage eftersom jag bara har det, men det gör ett väldigt bra intryck.

bra ridbyxor
2 Gillar

mycket bra, men borde ha varit lite kortare i benen för oss som inte har 80 cm ben

Smalle ben :)
1 Gillar

Flexibla byxor med smala ben. dvs att de inte expanderar våldsamt från knä och ner. Passar vuxna kvinnor över höfterna. Kanske lite över midjan (men vi är självklart mästaren))

Smalle ben :)
1 Gillar

Flexibla ridbyxor som inte blir bredare och bredare från knäna och ner. Passar mogna kvinnor fint över höfterna men är lite smala i midjan (men vi är också herrar;))

Trevliga byxor med bra passform.
1 Gillar

Fina byxor är dock lite stora i storlek, de är gjorda av ett läckert material som sitter väldigt bekvämt. Det är en lite irriterande detalj med blixtlåset hänger lite från byxorna.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.