Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Karlslund Jökull softshellridbyxor

Produkt-ID: 36005

kr 1.799,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Karlslund Jökull softshellridbyxor
Beskrivning

Beskrivning

Snygga, helskodda och mycket töjbara ridbyxor i kvalitetssoftshell. Softshelltextil är vind- och vattenavvisande med fleece för isolerande effekt. Unisexmodell med standardlängd eller extra lång version. Extra stora blixtlåsfickor för smarttelefon eller liknande.


Genomsnittligt betyg
4.1
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Vilken vinter - och människor som ofta är kalla
3 Gillar

Jag har många byxor, stötte på den här av en slump och beställde den mer av nyfikenhet. Hon sitter bra i den långa storleken (jag har långa ben!) Och jag skulle säga, som är mer än 1,80 m som kvinna och alltid hittar för korta långa storlekar, är i bra händer med Karlslund och den här modellen. Jag har dem nu den andra vintern i bruk, hittills inget betydande slitage.

Rejäla vinterbyxor
1 Gillar

Motsvarar mina förväntningar. Står pall för smuts och väta. Sköna och funktionella. Det enda jag skulle vilja ändra på är att de skulle kunna vara något högre bak i ryggslutet. Jag är 175 cm och valde storlek med extra benlängd. Blev perfekt.

Topp vinterbyxor
1 Gillar

Jag har använt dessa byxor hela vintern, jag kan bara rekommendera dem till vem som helst. Det lånar inte ut reservform och färg. Dragkedjan på benet passar också bra z. Till exempel, neoprenstövlar under, bra i sadeln genom det kontinuerliga "läder" och bara i fältet förblir du trevligt och varmt eftersom ingen vind går igenom och genom fleece. Lätt regn är inte en fråga och du förblir supertorr.

Superbyxor
0 Gillar

Jag har nu dessa byxor i några månader. Den torkar snabbt efter tvätt. Den har en normal passform, de flesta byxor är väldigt små, med dessa byxor kan du behålla din normala storlek. Byxorna är fina och höga och sjunker inte. Botten är lite bred, jag lägger den i stövlarna. Jag klippte bort elastiken under din fot, jag gillade inte det. Han ser ut som ny!

Vackra byxor, var uppmärksam på att passa!
0 Gillar

Jag beställde normalt storlek 36/38 och byxorna i storlek 38. Detta passade, men var på den snäva sidan. Längden (jag är 1,68 m) var fin. Jag är också mycket nöjd med byxorna. De röda åkarna och logotypen på baksidan gör det något annorlunda och därför mycket trevligt. Materialet är också väldigt vackert och byxorna är fodrade med fleece. Jag gillade också att byxorna inte är mega breda i botten - som vissa andra jodphur-byxor.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.