FIRE SALE!Upp till 80 % rabatt på alla produkter från Horze & B Vertigo! *
Spara nu

Karlslund Jökull softshellridbyxor

Produkt-ID: 36005

kr 1.799,00
(Priset inkluderar moms)
Karlslund Jökull softshellridbyxor
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Karlslund Jökull softshellridbyxor
kr 1.799,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Karlslund Jökull softshellridbyxor
kr 1.799,00
Karlslund knästrumpor
kr 189,00
Karlslund Jökull softshellridbyxor
Beskrivning

Beskrivning

Snygga, helskodda och mycket töjbara ridbyxor i kvalitetssoftshell. Softshelltextil är vind- och vattenavvisande med fleece för isolerande effekt. Unisexmodell med standardlängd eller extra lång version. Extra stora blixtlåsfickor för smarttelefon eller liknande.


Genomsnittligt betyg
4.1
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Karlslun Jökull
0 Gillar

Riktigt snäv i storlek, standardlängden för kortbens hjälplös för lång. Snygga och högkvalitativa byxor, inte så varma som jag förväntade mig till det här priset.

Storlek: Liten
Bra byxor
0 Gillar

Har redan sommerversionen och jag är väldigt nöjd med vintern igen, perfekt passform, bekväm att bära och elegant.

favorit~~POS=TRUNC knäbyxor
0 Gillar

Även om jag hade dessa byxor bara tre gånger, men hon är redan bra. Hon sitter bra, klämmer inte, sover inte, är inte för lång och inte för kort. Runt bra! Det här softshell-materialet är mycket stretchigt, vilket jag inte känner till från andra märken. Jag skulle köpa den igen och igen.

Storlek: Normal
Vilken vinter - och människor som ofta är kalla
3 Gillar

Jag har många byxor, stötte på den här av en slump och beställde den mer av nyfikenhet. Hon sitter bra i den långa storleken (jag har långa ben!) Och jag skulle säga, som är mer än 1,80 m som kvinna och alltid hittar för korta långa storlekar, är i bra händer med Karlslund och den här modellen. Jag har dem nu den andra vintern i bruk, hittills inget betydande slitage.

Storlek: Normal
Fina byxor
0 Gillar

Fina byxor, ganska bra passform. Lite lågt på baksidan, sedan en liten glid på ryggen när du arbetar i stallen, lite dumt när det är kallt. Det finns inget foder under huden, så även om resten av byxorna är välfodrade behöver du fortfarande en god stillastående under de kallare dagarna. För svalt höstväder är det mycket bra även utan stillsångar inuti. Jag är 176 cm med långa ben och köpte den långa varianten som passar just mig.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.