Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet
-30%

Harry Hall jodhpurs

Produkt-ID: 322789

kr 903,00
kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
Harry Hall jodhpurs
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Harry Hall jodhpurs
kr 903,00
kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Harry Hall jodhpurs
kr 903,00
kr 1.399,00
Harry Hall jodhpurs
Beskrivning

Beskrivning

Ridsko med dragkedja framtill, gjord av italienskt fullnarvsläder. Läderfodrade, dragkedjeskydd med kardborrknäppning och YKK-dragkedja. Elastiska sidopaneler och sporrskydd i gummi. Tvåfärgad, halkfri sula, formad innersula och dragflik med logo.


Teknisk beskrivning:


100 % läder.


Genomsnittligt betyg
2.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Harry Hall ridskor
1 Gillar

Visuellt finns det verkligen "vackrare" ridskor. Men jag kan inte gå på optiken. Dessa skor är helt enkelt fantastiska !!! Jag är bara imponerad av utförandet och särskilt bärkomforten. Jag bär skor i storlek 37-38 och 38 är också perfekt. Innersula har ofta inte högkvalitativa skor. Jag rekommenderar skon i alla fall och hoppas att köparna är lika nöjda som jag är.

Kan inte ge ett yttrande om skon
0 Gillar

Jag kan inte betygsätta skon men den dåliga servicekvaliteten, inga problem. Jag beställde två produkter inklusive dessa skor som skickades till mig i fel storlek. Mycket nedslående. Särskilt när det gäller julklappar som köpts i november.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.