Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Horze Classic jodhpurs, läder

Produkt-ID: 38077

kr 764,15
kr 899,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Classic jodhpurs, läder
kr 764,15
kr 899,00
Horze ridstrumpor i bambu
kr 84,15 kr 99,00
Horze Classic jodhpurs, läder
Beskrivning

Beskrivning

Dessa traditionella läderjodhpurs är ett måste för varje ryttare.


Klassiska läderjodhpurs designade i traditionell stil utan dragkedja eller snören. Starka öglor baktill gör dem enkla att ta på och av. De elastiska sidorna ger flexibilitet och stretch för komfort. Mycket prisvärda jodhpurs som finns i ett stort urval av storlekar för en anpassad passform för alla ryttare.


Egenskaper:


  • Traditionella läderjodhpurs
  • Enkla att ta på och av tack vare öglan baktill
  • Robust sula
  • Tidlös, klassisk look
  • Elastiska sidor för stretch och komfort

Teknisk beskrivning:


Material: Läder.


Tvättråd:


Torka med en ren fuktig svamp efter varje användning för att ta bort svett och smuts. Torka av med en mjuk, ren handduk. Polera med lädervårdsprodukter enligt anvisningarna.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Också vilka breda fötter!
24 Gillar

Topp kvalitet, bra pris och riktigt bra passform. Passar även en mycket bred fot!

Trevligt och bekvämt
9 Gillar

Vriststövlarna är bekväma och bekväma att bära. Läderet är av god kvalitet och med korrekt skötsel finns det inga tecken på svårt slitage. Endast sulan kan vara lite mer motståndskraftig mot nötning. Speciellt när du reser lite mer till fots gnuggar spåren relativt snabbt under framfoten. Gummiet är tillräckligt mjukt för att fortfarande vara rimligt praktiskt. Allt som allt bra kvalitet till ett rimligt pris

Okej stövlar!
7 Gillar

Okej boot var dock väldigt snabbt och inte särskilt trevligt att titta på. De har en super fin look, men inte bra att gå i. Jag fick snabbt ont i mina fötter. Därför tyckte jag att de var för dyra med avseende på kvalitet ... Men trevligt visa att du "bara" vill åka i dem.

5 Gillar

Nöjd med fotleden. Mätningarna är korrekta (inte stora eller små). Och de är också tillräckligt breda för bredare fötter.

Värt att köpa
5 Gillar

Fantastiska skor! De har tjänat mig för tredje året nu och jag är mycket nöjd. Jag bär vinter, sommar, höst och vår! Jag ångrar inte att jag köpte just dessa skor. Tack HorZe! :)

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.