Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF

Horze piléfodrade vinterridskor

Produkt-ID: 38009

kr 689,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze piléfodrade vinterridskor
kr 689,00
Horze Clara vinterridstrumpor
kr 99,00
Horze piléfodrade vinterridskor
Beskrivning

Beskrivning

Vinterjodhpurs som håller dina fötter varma och ger bra fotfäste och stöd.


Snygga vinterjodhpurs som ger ett extra lager värme för vinterns ridning utan att kännas klumpiga. Varmt foder av fuskpäls ger komfort medan de elastiska sidopanelerna och öglan baktill gör dem enkla att ta på. Den mjuka gummisulan ser till att du inte halkar på isiga underlag. En präglad häl fulländar Horze-looken.


Egenskaper:


  • Pull-on vinterjodhpurs
  • Fuskpälsfoder för extra värme
  • Gummisula för bra grepp på isiga underlag.
  • Elastiska sidopaneler för komfort
  • Ögla baktill gör dem enkla att ta på
  • Präglad häl med logo

Teknisk beskrivning:


Material: Läderöverdel, gummisula. 100 % polyester syntetiskt pälsfoder.


Tvättråd:


Torka med en ren fuktig svamp efter varje användning för att ta bort svett och smuts. Torka av med en mjuk, ren handduk. Polera med lädervårdsprodukter enligt anvisningarna.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Ren glädje.
9 Gillar

Jag sökte efter häststövlar under mycket lång tid och sedan fann jag detta mirakel! Stövlarna är väldigt varma och bekväma. Mest nöjd med att skorna inte slits ut, inte blir våta och att de inte är kalla. Jag bar dem från september till denna månad. På vintern, inte kallt, på hösten, inte varmt. En häst gick på foten och det fanns inga repor på mina stövlar efter det. I allmänhet, om du behöver stövlar för väder och säsong, så om du tar dessa kommer du definitivt inte att ta fel.

Felaktiga storleksdeklarationer
7 Gillar

Vissa av de angivna storleken matchar inte de faktiska storleken. I verkligheten är vissa storlekar ungefär. 2 storlekar mindre. Men de ser snygga ut i verkligheten.

6 Gillar

Skorna är riktigt bra valuta för pengarna. Varm och snygg.

Kräver innersula
3 Gillar

Billig sko att använda mellan sommar och vinter. Som de flesta budgetskor saknas passform och hälgrepp så de kräver innersula för att man inte ska trampa ned strumporna i skon, samt slippa skavsår. Storleksmässigt stämmer det hyfsat bra, särskilt med innersulan på plats. Ordinarie pris tycker jag är i överkant, konkurrenterna har bättre vinterskor för mindre pengar.

låg kvalitet
3 Gillar

Jag beställde dessa med höga förväntningar, men jag blev besviken. Huden var väldigt låg kvalitet och torr i hela och färdig i skrynkligt. Lesti var smal och annars styv och svår att gå. Tunt berg. Botten på dessa var dock stödjande. Förmodligen bra för små frysningar och ibland.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.