Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Horze Steel Toe säkerhetsjodhpurs med stålhätta

Produkt-ID: 38015

kr 883,15
kr 1.039,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Steel Toe säkerhetsjodhpurs med stålhätta
kr 883,15
kr 1.039,00
Horze Coolmax ridstrumpor
kr 75,65 kr 89,00
Horze Steel Toe säkerhetsjodhpurs med stålhätta
Beskrivning

Beskrivning

Skor med stålhätta som ger ett ordentligt skydd.


Dessa vattentäta jodhpurs med stålhätta har en mjuk tygfodring med en porös innersula för komfort. De elastiska sidorna, ovansida med läder och stabil anti-slip/anti-statisk gummisula ger komfort och stil, samtidigt som skon är CE-certifierad. Bär dessa skor med vetskapen att dina fötter är ordentligt skyddade från alla risker vid arbete med och runt hästar och deras utrustning. Dessa läderskor uppfyller alla EN ISO 20345-standarder.


Egenskaper:


  • Jodhpurs i läder med stålhätta
  • Elastiska sidor
  • Ögla baktill gör dem enkla att ta på
  • Tjock gummisula

Teknisk beskrivning:


Material: Ovansida i läder. Stålhätta. Gummisula.


Tvättråd:


Torka med en ren fuktig svamp efter varje användning för att ta bort svett och smuts. Torka av med en mjuk, ren handduk. Polera med lädervårdsprodukter enligt anvisningarna.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Rekommenderas !!
7 Gillar

Dessa är riktigt super! fick ett par i jul förra året, är STOR glad !! Sitter bra på foten. Det faktum att jag har varit tvungen att gå igenom vatten och bäckar flera gånger har aldrig blivit våt! Stora ridskor och stabila skor! =) Verkar inte speciellt heller. Kallt =)

6 Gillar

Jag har bär dessa skor i ett och ett halvt år, och jag kan rekommendera dem. Det som är viktigt för mig är tåskyddet och naturligtvis skoens hållbarhet. Nästan alla typer av slitage, de ser hållbara ut.

Bra och säkert!
5 Gillar

Köpte skorna för några år sedan och är väldigt nöjda. De passar bra på foten och är bra för dem som är lite klumpiga med sina fötter som jag är. Olyckor inträffar, och om du först trampar på foten av ett djur på över 500 kg är det inte bra! De sitter också mycket bra i stigbotten och är inget obehagligt att åka. Skorna skyddar spetsarna väl och rekommenderas starkt. Kom ihåg att säkra tårna, de är viktiga!

Stora all-purpose stövlar
4 Gillar

Jag köpte skor i gengäld för exakt samma sak, köpte ytterligare 6 år sedan. Jag bar dem nästan året runt, i regnet och i slush. Det var riktigt, under det första året av strumpor, var ryggen sydd i reparationsverkstaden, trådarna fläckade på grund av gångar. Men sedan bar hon dem utan att ångra hur många gånger de räddade mina fingrar från skador när jag arbetade med unga och illa avlade hästar räknar bara inte! Kanske skulle de ha serverat längre om jag saknade dem regelbundet och inte badade i lera och vatten :) Men i dem kände jag mig som ett riktigt terrängfordon. Men det finns en gräns för allt, så jag köpte nya.

Stå tå paddock stövlar
3 Gillar

Trevliga, tunga stövlar. De blir lite stora (eller kanske de bara är lite bredare). Perfekt kvalite.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.