Cyber Week hos Horze - Spara upp till 50 %
Kammar

Kammar

Ge hästen en djupgående rengöring och använd en piggborste för att lösa upp lera och smuts och använd en av praktisk mankam för att reda ut tovor.
11 artiklar

Köp Kammar på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Piggborstar och mankammar gör skötseln enkel.

En piggborste löser upp smuts och lös päls, samt hjälper till att reda ut tovor i en trasslig man. Genom att försiktigt reda ut tovor, kan piggborsten upprätthålla en vacker, frisk man och svans. Borsta försiktigt så att du inte drar i det känsliga svanstaglet. En jämn, kort och trimmad man är ett tecken på en välskött häst och en ryckkam från Horze kan underlätta denna uppgift.

Att rycka manen blir lätt med kammar från Horze.

Sköt manen med en ryckkam från Horze. Det mjuka greppet eller solida träet i handtaget hindrar kammen från att glida ur din hand. Prova en enkel mankam för daglig ryktning för att reda ut tovor, avlägsna smuts och kamma igenom en trimmad man. Mankammarna i plast eller metall från Horze är lätta att hålla i och underlättar denna syssla som annars kan orsaka smärta och frustration hos hästen. Kamma försiktigt det känsliga taglet med en av alla mankammar i Horze-kollektionen.