Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze flätkam

Produkt-ID: 26132

kr 29,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze flätkam
Beskrivning

Beskrivning

Plastkam. Användbar vid flätning.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Ultra praktiskt: sparar tid!
4 Gillar

Denna lilla kam gör det möjligt att uppnå perfekt lika bönder på rekordtid som garanterar en exceptionell droppe stress antingen för hästen som inte behöver vänta i timmar eller för ryttaren som snabbt är nöjd med "frisyren" av hans monter!

0 Gillar

Fantastiskt att hjälpa till med bonde vid första tävlingen. Vid nackdelar är det inte särskilt solid eftersom jag hade lagt i min grooming väska och jag hittade den med en tand mindre.

Flätningskam
0 Gillar

Det är en trevlig kam, men det tar lite att vänja sig vid. Dessutom skulle jag ha velat det om det hade en färg eller ett mönster för resten, jag är mycket nöjd med det

Uppfyller mina förväntningar
0 Gillar

Funktionellt praktiskt bra valuta för pengarna Jag rekommenderar denna kam

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.