Köp Horze trimkam för man och svans | horze.se

trimkam för man och svans

kr 39,00
kr 49,00
Priset inkluderar moms
Upp till 20% Rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 600kr och få 10% rabatt. Köp för 900kr och få 20% rabatt. Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.05.2021.
Finns tillgänglig
Varan finns i lager för dig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze trimkam för man och svans
Beskrivning

Beskrivning

Superenkel ryckkam


Med trähandtag för bra grepp och aluminiumtänder för att reda ut de tuffaste tovorna. Denna unika kam är känd i hela världen som den mest pålitliga när det gäller att reda ut tuffa tovor i man och svans. Vi har ett stort sortiment av ryktsaker.


Egenskaper


  • Trähandtag
  • Aluminiumtänder

Detaljer


  • Rengörs med tvål och vatten, sköljs noggrant och lufttorkas.
  • Mått: ca 20 x 2.5 cm

Produkt-ID: 26134

Läs mer

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
4.8 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning