JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Kavalkade Dacira dubbelt träns, pullback-nosgrimma

Produkt-ID: 308065

kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
Kavalkade Dacira dubbelt träns, pullback-nosgrimma
Välj storlek Storleksguide
Kavalkade Dacira dubbelt träns, pullback-nosgrimma
kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Kavalkade Dacira dubbelt träns, pullback-nosgrimma
Beskrivning

Beskrivning

Prisvärt dubbelträns för nybörjare! Tillverkat av kvalitetsläder med pullback-nosgrimma och aachenrem. Nosgrimman är extra bred och mjukt vadderad i likhet med det anatomiskt formade nackstycket. Nosgrimman löper över nackstycket, för att minska tryck mot nacken. Präglat, rakt läderpannband. Tränset och kandartyglarna är tillverkade av läder. Krokar för fäste i bettet.


Egenskaper:


  • Med vanliga tyglar och kandartyglar
  • Vadderat nackstycke och nosgrimma
  • Läderpannband

Genomsnittligt betyg
2.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Det är synd att det inte är nära full storlek
0 Gillar

Min häst (dag med normal huvudstorlek) använder vanligtvis hängslen med remmar inställda ungefär halvvägs till medelstor. Jag beställde dessa kottar i full storlek, men även genom att justera remmarna till de defekta hålen var det ingenstans nära att få hängslen i huvudet. Åtminstone baserat på orderbekräftelsen och klistermärket ovanpå paketet hade jag faktiskt fått full storlek så jag förstår inte riktigt vilken dam den större borde passa i :(

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.