Black Weekend - spara upp till 70 %!
Spara nu
Kanin

Kanin

Kaninutrustning gör skötseln av din kanin både rolig och enkel. Matskålar, vattenflaskor, burar och leksaker finns för att täcka alla din kanins behov. Kaninprodukter hjälper dig att hålla din kanin frisk.
17 artiklar

Horze har alla kanintillbehör som du behöver för att hålla din kanin glad och frisk.

Kanintillbehör består av allt från inneburar, uteburar, matskålar, vattenflaskor och leksaker, som håller din kanin trygg och frisk. Att äga en kanin kräver mer än en hög av morötter, så låt Horze hjälpa dig utrusta din kanins miljö med allt nödvändigt för att hålla din kanin frisk. Leksaker och underhållning är ett roligt sätt att göra din kanin glad och lekfull, samtidigt som de uppmuntrar till motion och aktivitet. Burar finns i alla storlekar och former för att passa både din kanin och utrymmet där kaninburen ska stå.

Kanintillbehör gör det enkelt och roligt att ta hand om ditt husdjur.

Fodra och ta hand om din kanin med kanintillbehör från Horze. Matskålar och vattenflaskor specialdesignade för kaniner är nödvändigt för optimal hälsa och komfort. Håll kaninen frisk med regelbundna hälsokontroller hos veterinären och kloklippning, så kommer din kanin att leva lyckligt i många år.