JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Horze kapson

Produkt-ID: 10537

kr 459,00
(Priset inkluderar moms)
Horze kapson
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze kapson
kr 459,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze kapson
Beskrivning

Beskrivning

Kvalitetskapson av nylon med mjukt fodrat nosband. Utrustad med ringar som passar de flesta longerlinor och hjälptyglar.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

passa
1 Gillar

Nässtrykjärnet anpassar sig väl till näsan, vadderingen är tillräcklig och du kan justera cavesson, väl. Glider inte heller när du lungar. Jag undrar bara varför pannbandet är vadderat och inte nackremmen, här är äntligen mer vikt på det. Men annars kan jag rekommendera honom.

Storlek: Normal
Fantastisk cavesson - rekommenderar starkt!
1 Gillar

Jag har detta som en del av den lungande startuppsättningen och det är bara utmärkt. Den är helt hästsäker, hållbar och snyggt designad. Metallarmaturerna är extremt högkvalitativa, och ringen i slutet (mitten) av näsbandet svänger enkelt. Det bästa av allt är att det gör underverk på min häst, som jag för några veckor sedan knappt kunde släppa utan att det blev en enorm strid. När hon försöker bultas bakåt stoppar det henne i hennes spår. Det har räddat mig från att behöva slänga henne med lite i munnen, något jag hittills har undvikit och skulle vilja behålla på det sättet. Priset är så lågt, jag kan fortfarande knappast tro det. Denna cavesson är det bästa värdet för den här typen av produkter som jag någonsin har sett.

Storlek: Normal
super
3 Gillar

Jag köpte den för min fullblod och den passar bra och den svarar mycket bra på den (bättre än utan). Jag kommer fortfarande att beställa den i full storlek och se om den passar min tunga WB :) rekommenderas starkt

Storlek: Normal
0 Gillar

Är en bra sak. kan användas på många sätt. Ett bra pris och även längre! : D

Storlek: Liten
0 Gillar

Lätt att justera, mycket lätt att använda. Häst springer och fungerar bra med kappoom på lunge linjen.

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.