Det du behöver för flugsäsongen
Kattbäddar

Kattbäddar

Kattbäddar är just den perfekta storleken för din lilla vän. Kattdynor är en mysig viloplats hela dagen lång. Placera dem i solljuset så spinner katten snart sött.
2 artiklar
Köp Kattbäddar från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Kattbäddar ger din katt en ostörd viloplats.

Kattbäddar tillverkade av varm, mjuk fleece och plysch i kombination med en tjock skumkudde är den ultimata platsen för din kattunges nästa tupplur. Lägg en kattbädd på din katts favoritplats i solen och se den kura ihop sig och sträcka ut sig i njutning. Den mysiga designen på kattbäddarna från Horze är den perfekta platsen för din katt att sova bort dagen på. Kattbäddar håller dina möbler och sängkläder fräscha och din kattunge trygg med en behaglig plats att spinna på ifred.

Kattdynor ger din katt en mjuk viloplats.

Kattdynor från Horze är mjuka och välkomnande, och visar din kattunge att den har en speciell plats att vila på. Katter tillbringar den största delen av dagen sovandes, så varför inte göra din katts favoritsysselsättning så mjuk och mysig som möjligt. Kattdynor i lättskött och mjuk textil är den ideala viloplatsen för din katt. Placera kattdynan på kattens favoritplats, som till exempel den soliga fönsterkarmen eller behagliga fåtöljen för att ge den en alldeles egen, trygg plats.