Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!
Spara nu

Beeztees kattsand med babypuderdoft 7 kg

Produkt-ID: 320231

kr 129,00
(Priset inkluderar moms)
Beeztees kattsand med babypuderdoft 7 kg
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Beeztees kattsand med babypuderdoft 7 kg
Beskrivning

Beskrivning

Beeztees kattsand med babypuderdoft gör det enkelt för dig att ta bort kattens avföring och urin. Denna kattsand är gjord av 100 % rent Bentonit-lera, som koagulerar vid kontakt med urin och avföring. Klumparna blir lätta att avlägsna med en skopa. En annan egenskap är neutraliseringen av obehagliga lukter. Babypuderdoften sprider sig runt kattlådan och gör lukten lite trevligare. Beeztees kattsand med babypulverdoft är 99 % dammfri, för att säkerställa att både katt och hem förblir rent och fint!


Teknisk beskrivning:


Volym: 7 kg.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.