Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Beeztees Nestor kattlåda

Produkt-ID: 300257

kr 239,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa fraktpris
På grund av storleken på den här produkten har den en fast fraktkostnad och kampanjer för gratis frakt eller fri fraktgräns gäller inte.
Beeztees Nestor kattlåda
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Beeztees Nestor kattlåda
Beskrivning

Beskrivning

En formad kattlåda i elegant färg. Överdelen kan öppnas utan att behövas ta av helt och hållet vid rengöring. Färg botten: brun. Färg överdel: varmt grå med brun mitt. Storlek: 56 x 39 x 41 cm.


Teknisk beskrivning:


Beeztees Nestor kattlåda.


Genomsnittligt betyg
1.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Defekt vare
0 Gillar

Kattetoalettet manglet luke... Dette kunne ikke horze.no ettersende, noe som medførte ekstra arbeid og kostnader for vår del. Ellers ser toalettet fint ut (særlig fargene), så det er synd at vi ikke får bruke det.

Luken er for liten
0 Gillar

Fin kattetoalett men luken er mye for liten. Tror de sent med en luke som egentlig er for en annen modell. Orker ikke lage noe styr over dette men toaletten er nå langt fra luktfri.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.