Spara 15 % på ALLA Horseware produkter! *
Spara nu

Curver Cat kattlåda

Produkt-ID: 317621

kr 699,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa fraktpris
På grund av storleken på den här produkten har den en fast fraktkostnad och kampanjer för gratis frakt eller fri fraktgräns gäller inte.
Curver Cat kattlåda
Välj storlek Storleksguide
Curver Cat kattlåda
kr 699,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Curver Cat kattlåda

Beskrivning

En kattlåda med snygg design från märket Curver. Denna kattlåda är gjord av slitstarkt Rattan-material, och högkvalitativ flätad plast. Utrustad med platå med hål för att ta bort skräp från kattens ben när han har varit på lådan. Kattlådan har också en fin utdragbar låda, så att du snabbt kan titta om den behöver tömmas. En prydnad för alla rum.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (1)

Genomsnittligt betyg

5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!