Spara 22 % på en valfri produkt! *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo

Kattransport

Transportburar är nödvändigt när du ska ta katten eller kattungen till veterinären eller någon annanstans. En bärväska kan vara ett enkelt sätt att säkert transportera din kattvän utan rädsla för rymning.

Filtrera
Filtrera
Radera allt
Sortera
Märken
Färg
Storlek
Pris
Pris
Dina filter:
6 artiklar

Transportburar är nödvändiga för den fruktade turen till veterinären.

En transportbur för katter kan lätta på ångesten och stressen under den årliga resan till veterinären. Håll din katt trygg och säker med hjälp av en transportbur under nästa resa. De flesta katter ogillar att åka bil, men en transportbur kan ge katten en känsla av trygghet under nästa resa. En stabil transportbur i hård, tålig plast ger ett stabilt utrymme för katten att gömma sig i under resan. Lägg in en kattdyna eller en handduk som mjukt och behagligt underlag att ligga på.

Bärväskor ger samma bekvämlighet som du får av en transportbur, bara i form av en mycket lätt väska.

Bärväskor förvarar katten i bilen med hjälp av slitstarkt, mjukt tyg istället för transportburens något mer otympliga plast. Den mjuka väskan ger katten komfort och får den att känna sig trygg. Nätet ger luft och möjlighet att se ut på omgivningen. Res alltid med katten instängd för att inte riskera att den rymmer. Gör nästa resa till veterinären till en positiv upplevelse.