Spara upp till 60% på Horze, B Vertigo och fler
Spara nu
Kattvård

Kattvård

Trim- och pälsvårdsutrustning som borstar, kammar och klotångar håller katten ren och fin. Håll pälsen tovfri med våra många pälsvårdsprodukter.
13 artiklar

Pälsvårdsredskap för katter ger lite extra vård för dessa naturligt renliga djur.

Katter är mästare på att hålla sin päls ren och glänsande. Trots att de flesta katter klarar av jobbet själv, har Horze pälsvårdsprodukter som hjälper dem vid behov. Borstar är ett mysigt sätt att få din katt att slappna av på. Långhåriga katter kan få tovor och smuts i pälsen som kammar och borstar från Horze hjälper till att hålla borta. En klotång håller klorna lagom långa och är lätta att använda efter lite upplärning i början. En klotång klipper precis lagom, utan att skada pulpan.

Pälsvårdsartiklar för katter kan bidra till en mjuk och lyxig päls.

Pälsvårdprodukter för katter kan hjälpa din kattunge att hålla sig ren och fräsch. Fast de flesta katter avskyr bad, kan ett snabbt dopp emellanåt vara nödvändigt på grund av sjukdom, skada eller andra yttre faktorer. Horze har pälsvårdsprodukter för katter som schampon, balsam och tovutredare för att hålla kattens päls och hud ren och frisk. De flesta katter gör själva ett utmärkt jobb när det gäller att hålla sig själva rena, men när ett bad är oundvikligt har Horze de rätta produkterna för att utföra jobbet snabbt och smärtfritt.