Kavalkade
Kavalkade

Kavalkade

352 artiklar
Köp Kavalkade från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Kavalkade - från Warendorf till världen

Sedan 1932 har märket från Warendorf utvecklat och sålt ridsportartiklar. Företaget grundades ursprungligen som ett sadelmakeri, men är nu känt över hela världen som tillverkare och grossist. Kavalkade lägger stor vikt vid funktionalitet, komfort och optimal passform för häst och ryttare. Alla produkter är av hög kvalitet och det gedigna hantverket är den bästa förutsättningen för att de ska hålla länge.

Välbefinnande både för häst och ryttare

Som ryttare ligger vår fyrbenta partners välbefinnande alltid nära våra hjärtan, men komfort, kvalitet och funktionalitet är också av stor betydelse för oss idrottare. I Kavalkade-sortimentet hittar du både välbeprövade klassiker och nya innovativa produkter som utvecklas i nära samarbete med det lokala samhället. Produkterna testas i stor utsträckning av de anställda som själva är aktiva inom ridsporten. Deras utmärkta nätverk bidrar också till att tänka om och förbättra det som redan har prövats och testats. För att garantera produkternas livslängd väljer företaget endast material av hög kvalitet. Förutom kvalitet spelar även funktionalitet en stor roll, eftersom det är det enda sättet att övertyga kunden om produkten i slutändan. Här kan du hitta tyglar, sadelgjordar, longeringsutrustning och mycket mer från Kavalkade. För ryttaren erbjuder vi shortchaps och ridskor från Kavalkade.

Bästsäljare fran Kavalkade

En av de mest populära Kavalkade-produkterna är tränset Ivy. Detta engelska kombinerade träns av läder har ett brett, mjukt vadderat anatomiskt nackstycke och en speciell nosgrimma. Sidostyckens fästs vid nosgrimman i form av en båge och är noggrant utformad så att känsliga nervbanor i munområdet avlastas. Detta gör Ivy-tränset särskilt lämplig för hästar reagerar på och som är känsliga för tryck. För ännu mer trycklindring finns tränset även med fårskinns eller KavalPren vaddering.