Upp till 20 % rabatt på din beställning
Kentucky Horsewear
Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear är ett belgiskt märke som specialiserat sig på benskydd för alla ridgrenar. En ständigt växande grupp av toppryttare på internationell nivå, som bl a Lars Nieberg, Kevin Staut, Patrice Delaveau, Bettina Hoy, Karin Donckers m fl, tränar och tävlar med dessa skydd. Trots företagets unga ålder, med start 2010, säljs märkets kollektion i Europa, USA och Australien. Namnet är en licens av det kända, tyska klädmärket från Tyskland Kentucky Reitmoden, som grundades redan i 1961. Båda företag drivs separat och delar endast namn/logo och distributionsnätverk världen över.
279 artiklar
Köp Kentucky Horsewear från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Kentucky Horseware experter på benskydd

Kentucky Horsewear startade 2010 under dess moderbolag, Kentucky Reitmoden. Detta tyska klädmärke grundades 1961 och är ett ledande, internationellt varumärke för ryttarutrustning. Det belgiska varumärket Kentucky Horsewear, har specialiserat sig på att designa benskydd, för allt från hoppning till fälttävlan och allt däremellan. Internationella toppryttare, som till exempel Lars Nieberg, Kevin Staut, Patrice Delaveau, Bettina Hoy, Karin Donckers med flera, har godkänt och använder denna kollektion med benskydd av yttersta kvalitet. Kentucky Horsewear har expanderat till att också erbjuda kvalitetsprodukter till hästen, såsom schabrak, halvpaddar och sadelgjordar.

Benskydd och boots för alla tillfällen

Horze är stolt över att kunna erbjuda benskydd för alla dina behov. Kentucky Horsewear Boots är utformade för att skydda de känsliga ballarna och kronranden från skador orsakade av till exempel bakhovarna eller hinder. Dessa hållbara boots har en mjuk, skyddande krage av naturligt fårskinn och kan maskintvättas för enkel skötsel och rengöring. Fårskinnsfodrade senskydd har ett hållbart ytterskal som skyddar mot stötar och ger optimal stötdämpning. Bakbensskydd med mjukt, vadderat foder skyddar och ger stöd till din häst på skogsturen eller ute på fältrittbanan. Dessa benskydd är gjorda med patenterad, högpresterande D3P-teknik och erbjuder ett foder för ultimat stötdämpning utan bylsighet.

Hästutrustning från Kentucky

Schabrak från Kentucky Horsewear ger god stötdämpning och extra skydd med fem lager av läder för att minska tryckpunkter och skydda din hästs känslig rygg. Vissa halvpaddar är klädda med mjukt fårskinn för extra komfort. Alla paddar från Kentucky Horsewear är gjorda med deras unika fuktabsorberande material som bibehåller ordentligt stöd och god stötupptagning.

När du ska ut och resa med din häst, välj en grimma med mjukt fårskinn för bekväm komfort. Det mjuka fårskinnet över en högkvalitativ, ultralätt nylongrimma gör resan både behaglig och lätt.

Kentucky Horsewear är ett premiummärke med den krävande ridsportens behov i åtanke. Var och en av dessa lyxiga produkter får både dig och din häst att prestera sitt bästa. Kvaliteten på Kentucky Horsewear-produkter är vad man förväntar sig från Horze Equestrian.