Endast idag - Spara 15 % på din nästa order*
Använd kod: SPRING-JUMPSTART
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Aesculap Clipper Econom CL Equipe, batteridriven

Produkt-ID: 321653

kr 7.999,00
(Priset inkluderar moms)
Aesculap Clipper Econom CL Equipe, batteridriven
kr 7.999,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Aesculap Clipper Econom CL Equipe, batteridriven

Beskrivning

Aesculap erbjuder professionella klippare för hästar och andra djur. Högskärshastighet är möjligt tack vare det höga antalet slag och det låga ljudet gör klipparen bra för nervösa hästar. Den här trådlösa versionen av de populära Econom-klipparna kommer inte att överhettas tack vare hög luftgenomströmning. Ergonomisk design med smalt grepp och balanserad vikt. Inga verktyg krävs för att byta filter och lätt kolbyte. En plug in-platta, integrerad elektronisk startkontroll och överbelastningsskydd är bra funktioner. Skärhuvudena är gjorda av nötningsbeständigt kolstål och kan slipas flera gånger. Slitstark klippare är en bra investering för dina ryktbehov.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)

Genomsnittligt betyg

Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.