Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Lister Legend klippare

Produkt-ID: 26316

kr 4.999,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Lister Legend klippare
kr 4.999,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Lister Legend klippare
Beskrivning

Beskrivning

För en snabb och professionell klippning. Med den starkaste motorn tillgänglig i kombination med ett smalt och smidigt, multi-position skaft ger dig kraften av en stor klippmaskin men komforten av en mellanstor. Klippmaskinen är tyst med minimal vibration och hetta tack vare sin gummimonterade motor och utmärkta skärventilation. The Legend klipper snabbt och effektivt även tjock och smutsig päls.Egenskaper:• Kraftfull 150W motor för snabb och professionell klippning• Patenterat ventilerat huvud för att motverka att skären och huvudet blir heta och irriterar. Teknologin bidrar även till att hålla pälsen borta från ditt ansiktet.• Säkerhetsbrytare för att skydda motorn från skada om den fastnar.• Gummimonterad motor för att minimera ljud och vibration.• Luftfilter som är lätta att ta av för enkel rengörning.• Designad och tillverkad i Storbritannien.Utrustning:• Eldriven med 5m sladd.• Väska med olja, borste och skruvmejsel.Teknisk information:Vikt (inkl. skär)


Teknisk beskrivning:


Mest lämplig för hästar.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Enkel skärmaskin
0 Gillar

Maskinen ljuder mycket, vilket den säger att den inte bör göra. Det blir varmt efter 10-15 minuter och måste kylas därefter. Den ser stor och skrymmande ut och fungerar med, men den rakar sig effektivt och väl och tar mycket päls åt gången. Verkar som om maskinen är för dyr jämfört med hur den är och använder.

Bästa klippmaskinen
0 Gillar

Klipper suoerbra! Kan klippa flera hästar i sträck utan att bladen blir för varma.. klipper jämt och bra lägnd, lätt att klippa utan att det blir ränder

Listar legenden slåttermaskin
2 Gillar

Maskinen är bra för lång päls men blir snabbt varm och behöver ofta pauser. tycker att priset är för högt. den hanterar inte halsen och små gropar och blir något hack så måste ha en mindre maskin i bladet för att komma till.

bra gräsklippare
0 Gillar

Detta är en otroligt bra maskin, den skär tyst och vibrerar mindre än andra. Lämnar små ränder. Har klippt min shetlandsponny med den här och som ni vet har de mycket päls. Men den här klipparen gjorde det enkelt. Det blir kallat men väldigt bra allt!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.