Köp Lister Star i väska | horze.se

Star i väska

kr 3.590,00
Priset inkluderar moms
14% Rabatt på din beställning
Kopiera koden: CARPEDIEM
500 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.06.2021.
Finns tillgänglig
Varan finns i lager för dig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Lister Star i väska
Beskrivning

Beskrivning

Den lätta för krävande klipparbete!


Högkvalitativt, slitstarkt skärset av kromvanadiumstål, A2F/AC med en skärlängd på 1,4 mm och utmärkta glidegenskaper tack vare skärkammens räfflade yta för enkel och exakt klippning. Dess självrengörande funktion förhindrar att lös päls blockerar skärsetet. OBS! För rätt skärtryck, stäng klämskruven och vrid den 1,5 varv tillbaka. Lätt att rengöra och installera skärset tack vare det intelligenta klämsystemet. Avtagbart och utbytbart luftfilter för bättre underhåll. Robust kraftfull DC-motor med 2 700 varv/min för snabb och effektiv klippning. Det automatiska motorskyddet förhindrar överbelastning. Det ventilerade skärhuvudet förhindrar överhettning av både skärset och klipphuvud. Tröttande klipparbete och rörelser i sig blir lättare tack vare ett smal hölje, och motorfästen i gummi minskar vibrationerna. Handremmen ger säkerhet vid användning och hantering.


Egenskaper:


  • Färg: Grön
  • Set innehåller: Klippmaskin, olja, rengöringsborste, filter och fodral

Produkt-ID: 26312

Läs mer

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
5 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning