JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Lister Star klippare

Produkt-ID: 26312

kr 3.999,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Lister Star klippare
kr 3.999,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Lister Star klippare
Beskrivning

Beskrivning

Klippmaskin av hög kvalitet med ergonomiskt smalt handtag. Självrensande blad som inte lämnar några linjer. Säker justerbar spänning. Kraftfull 45W magnetmotor (2800rpm). Patenterad ventilationsteknologi som gör att huvudet kyler bladen. 12 månaders garanti.


Teknisk beskrivning:


Innehåller: Handledsrem. Förvaringsväska for fina blad. Olja och pensel.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Helt bra maskin. Kan fungera rent.
0 Gillar

Det är väldigt enkelt att vägleda och hantera. Denna maskin rekommenderas 100%.

Otroligt bra och kraftfull maskin, men något dyr
0 Gillar

En otroligt bra maskin som är lätt att använda, synd att den är så dyr för nya blad och att maskinen är så dyr. Ljud lite, men fungerar bra för min häst som är rädd för höga ljud och många andra maskiner.

Användbar men för djur
1 Gillar

Användbar maskin som är lätt att justera korrekt. Kan dock inte hantera tjock, tät päls på de medföljande bladen. Tillägger också att Horze är mycket dyrare på den här än t.ex. Smeffesevice

Enkel skärmaskin
1 Gillar

En lättanvänd skärmaskin. Bladen vi fick med maskinen var så tråkiga att de inte kunde klippas. Lycka till som vi hade beställt med några extra. Keen för att skicka nya tidningar direkt till slipning ..

Lister stjärna
2 Gillar

Trevlig maskin som är perfekt för att ta hela kroppen utanför huvudet och öronen. Inte lämplig för den skeptiska hästen som inte gillar ljud eftersom den skrallar mycket. Inte det värsta jag har hört, men det låter. Jag skulle inte klippa huvudet och öronen med det här eftersom det är så stort, men skulle köpa en andis eller remsor legato till huvudet eller remsor pico till öronen. Sammantaget en bra maskin som är bra att hålla, men kom alltid ihåg att olja var tionde minut så att det inte blir för varmt.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.