Köp Wahl Km sladdlös till häst - Litiumjonbatteri | horze.se

Km sladdlös till häst - Litiumjonbatteri

kr 3.690,00
Priset inkluderar moms
Spara 10% med koden: HZWEEKEND
Kopiera koden: HZWEEKEND
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 12.04.2021.
Partnerprodukt
Beräkna 5 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Wahl Km sladdlös till häst - Litiumjonbatteri
Beskrivning

Beskrivning

Den flexibla för del- och helklippning med litiumkraft för enkel päls!


Litiumjonbatteri med upp till 120 min drifttid och 60 min snabbladdning inklusive bekväm display för batteriladdningsstatus. Batteri och nätdrift möjligt. Extra brett krompläterat, diamantskuret skärset i rostfritt stål #10W "Made in Germany" med 2,3 mm skärlängd. Den spårade profilen ger utmärkta glidegenskaper för enkel, exakt klippning och jämn kylning. Skärsetet kan fällas ner i ett enkelt steg för enkelt byte och rengöring av skärbladen. Extremt slitstark borstlös motor med två hastighetsinställningar: 3000 & 3700 rpm. Automatisk hastighetsreglering för mer kraft och vridmoment i svåra och tjocka pälsar. Ergonomisk design och låg vikt för en riktigt skonsam arbetsmiljö.


Egenskaper:


  • Färg: Korall
  • Set innehåller: Klippmaskin, olja, rengöringsborste och fodral

Produkt-ID: 331041

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning