Spara 15% på hela beställningen *
Använd kod: CYBER-WEEK
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Klippning & trimning

Klippning & trimning

Klipputrustning ger dig möjligheten att hålla hästen snygg, trimmad och alltid redo för tävling. Klipputrustning håller hästen fri från känselhår och rufsig päls.
61 artiklar

Att klippa sin häst kan vara nödvändigt i tävlings- och utställningsperioder och när hästen har tjock vinterpäls.

Klippmaskiner och trimmer hjälper dig att visa fram din häst med ett rent och snyggt utseende. Klippning kan eliminera många timmars ryktning. Att klippa en tjock päls gör att hästen lättare kyls ner, med mindre päls som ska torka, och i slutändan håller det din häst frisk samtidigt som risken för frossa minskas. Genom att lägga ett täcke på en klippt häst på vintern, ser du till att han är varm samtidigt som träning under sadel blir mer bekväm. När det är dags för utställning putsas öron, nos- och käklinjen, vilket ger ett rent och snyggt utseende till hästens huvud. Klippning och trimning av ben, kotor och kronrand ger en slät och fin stil, samtidigt som benskydd och boots sitter väl på plats, utan en massa tjock päls som blir bylsig. Klippmaskiner och ersättningsblad från Horze låter dig klippa din häst med självförtroende och gör jobbet enkelt.

Med klippning blir hästens utseende renare och täcken passar bättre.

Att trimma hästens huvud, och särskilt uppe på nacken, gör att tränset sitter väl på plats. När det är dags för tävling och utställning, är det viktigt att du klipper hästens svans och trimmar hovskägget, beroende på ras och typ av utställning. Trimmers och klippmaskiner från Horze tillsammans med sax, kammar och andra verktyg, hjälper dig att ta bort oönskade hår och visa fram hästen till sitt bästa. Tunningssaxar hjälper till att tunna ut manen, för en professionell, snygg look utan smärta och krångel som i traditionell manryckning. Hästklippning är ett naturligt steg i skötselrutinen och gör din häst gladare, friskare och snyggare.

Köp Klippning & trimning på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Klippning & trimning på horze.se nu!