Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Dora klöspelare, grå, 38cm x 38cm x 91cm

Produkt-ID: C6166

kr 429,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa fraktpris
På grund av storleken på den här produkten har den en fast fraktkostnad och kampanjer för gratis frakt eller fri fraktgräns gäller inte.
Dora klöspelare, grå, 38cm x 38cm x 91cm
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Dora klöspelare, grå, 38cm x 38cm x 91cm
Beskrivning

Beskrivning

Dora är en klöspelare med två nivåer så att din katt kan hålla ett öga på allt. Gömstället har en extra stor ingång, vilket gör denna klöspelare utmärkt även för större katter. Färg: grå.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

besvikelse
0 Gillar

Jag köpte detta skrappost för ett år sedan för mitt europeiska korthår av exceptionellt liten storlek, hon var i slutändan väldigt nöjd med det. Så när jag tog en andra katt beställde jag ytterligare tre månader sedan; detta var en stor besvikelse. Måtten var inte exakt desamma (skivorna hade samma storlek, men hålen för att fixera dem var något annorlunda). Det spelar egentligen ingen roll i princip, men nu när jag hade en något större katt (sibirsk katt) var jag tvungen att lägga vikter i botten så att skrapstolpen inte föll över hela tiden när den nya katten hoppade på den. Idag bröts emellertid botten av den nya skrapstolpen helt när min katt hoppade på den (efter att ha varit i bruk i tre månader !!!). Skrapstolpen är därför lämplig för en kattunge (folk ser vanligtvis min korthår som en ung) men för vuxna katter skulle jag starkt rekommendera det.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.