Horze Black Friday - Spara upp till 70%
Knäskodda ridbyxor för barn

Knäskodda ridbyxor för barn

Ridbyxor med knäskodd ger barn den optimala rörelsefrihet och flexibilitet som de behöver när de rider. Upptäck vårt utbud av ridbyxor för barn i många olika färger, material och mönster.
7 artiklar

Köp Knäskodda ridbyxor för barn på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Ridbyxor till barn med knäskodd i hög kvalitet

Horze ridbyxor för barn är tillverkade av samma högkvalitativa material som ridbyxorna för vuxna. Knäskodden ger flexibilitet i sadeln och gör dem till ett utmärkt val för hoppning, fälttävlan och turridning. Knäskodda ridbyxor med modern design för unga ryttare I vårt sortiment finns barnridbyxor i modern design, klara färger och moderna snitt. De välsydda ridbyxorna är tillverkade av högkvalitativt andningsbart tyg. Det innebär att de passar perfekt till kroppen och ger stöd vid varje rörelse. Designen är anpassad för unga ryttare, de har praktiska fickor och en optimal passform. På så sätt kan barnen utveckla sin fulla potential när de rider.

Kolla in vårt breda utbud av knäskodda. Knäskodda ridbyxor för barn i olika prisklasser, färger och tyger.

 

Har ditt barn blivit helt häst tokig och vill seriöst satsa på ridsport bör du investera i ett par ridbyxor. De har inga irriterande sömmar och passar bra till kroppsformen. Detta förhindrar skav och tryckpunkter på barnets rumpa och ben. Du har också möjlighet att välja mellan ridbyxor med helskodd och ridbyxor med knäskodd. Skodden ger ett bättre grepp i sadeln och förhindrar att de glider.

Barnbyxor med helskodd är dock betydligt dyrare än ridbyxor med knäskodd. Ett alternativ är ett par ridbyxor som växer med barnet. De har ett elastiskt, justerbart midjeband. Längden på byxbenen kan också varieras med kardborreband eller knappar.